Tgrt Haber

Deniz Tansel Öngel kimdir? Afara’nın konuğu Deniz Tansel Öngel kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
10 Haziran 2022 17:09 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 17:26
Deniz Tansel Öngel kimdir? Afara’nın konuğu Deniz Tansel Öngel kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Deniz Tansel Öngel,Afara

Ekranlara bomba gibi giriş yapan eğlence ve müzik programı Afara her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Bu akşam 9. bölümüyle ekrana gelecek Afara’nın konuklarından biri Deniz Tansel Öngel olacak. Deniz Tansel Öngel’in kim olduğu, hangi dizi ve filmlerde rol aldığı ise merak konusu oldu. Peki, Deniz Tansel Öngel kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Deniz Tansel Öngel hakkında merak edilenler...

Kanal D ekranlarının yeni eğlence programı Afara bu akşam seyirciyle buluşacak. İlk bölümünden itibaren tam not alan Afaran’nın sunuculuğunu Uğur Aslan üstleniyor. Bu gece 00:15’te başlayacak olan programın konukları ise belli oldu. Bu hafta Afara konukları arasında bulunan Deniz Tansel Öngel de izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Deniz Tansel Öngel kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Deniz Tansel Öngel dizileri, filmleri ve hayatı hakkında merak edilenler...

DENİZ TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

Deniz Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 tarihinde Kilis'te dünyaya geldi.

Deniz Tansel Öngel kimdir? Afara’nın konuğu Deniz Tansel Öngel kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Deniz Tansel Öngel, 2000 senesinde Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başlamıştır. Şu an İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir. Bazı TV dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl'da 36 bölüm boyunca "Alvise Gritti" rolünü oynamıştır.

Daha sonra Benim İçin Üzülme dizisinde 2 sezon boyunca Niyazi karakterini canlandırmıştır. Öngel, Yaz'ın Öyküsü isimli yaz ve gençlik dizisinde Yaz'ın babası Mert karakterini canlandırmıştır.

Son olarak Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz'ün başrollerini canlandırdığı TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterini canlandırmıştır.

AFARA'NIN KONUĞU DENİZ TANSEL ÖNGEL EVLİ Mİ?

Deniz Tansel Öngel tiyatro ve sinema oyuncusu Özge Özder ile 2007 yılında evlenmişti. Deniz Tansel Öngel ve Özge Özder 2010 yılında boşandı. Özge Özder 2018 yılında Sinan Güleryüz ile evlendi. Çiftin Eva Luna Güleryüz adında 1 çocukları vardır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...