Tgrt Haber
Magazin - Magazin
7 saat 2 dakika önce

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba'dan kötü haber! Yoğun bakıma alındı

Amerika’da geçirdiği trafik kazası sonrası 8 saat süren bir ameliyat geçiren Ahu Tuğba, tedavisinin ardından yeniden ameliyata alındı. Oyuncunun son sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.
Magazin - Magazin
8 saat 50 dakika önce

Popstar Mehtap Yılmaz'dan yıllar sonra gelen Bülent Ersoy itirafı

Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasıyla popüler olan Mehtap Yılmaz, o dönemde jüri üyesi olduğu Bülent Ersoy ile ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.
Magazin - Magazin
9 saat 59 dakika önce

Müge Anlı programında bir ilk yaşandı! Muhabir canlı yayında cesedin yerini tespit etti

Müge Anlı programında aranan Şaban Ataş’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Katil, cesedin gömüldüğü yeri söylerken, muhabir canlı yayında bulduğu ceset karşısında çığlık çığlığa kaldı.
Magazin - Magazin
10 saat 8 dakika önce

Ünlü caz sanatçısı David Sanborn hayatını kaybetti

Caz müziğinin efsanelerinden saksafoncu David Sanborn, 78 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sanborn'un kansere yenik düştüğü öğrenildi.
Magazin - Magazin
10 saat 24 dakika önce

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in olaylı gecesi! Gözaltına alındı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteriyle beğeni toplayan Feyza Civelek, sipariş ettiği uyuşturucuyu almak isterken polislere yakalandı. Polislere 'Getirdiniz mi malları?' diye soran Civelek, sorgusunun ardından takipsizlik kararı aldı.
Magazin - Magazin
10 saat 39 dakika önce

Demet Akalın'dan yıllar sonra sürpriz düet

Yıllar sonra albüm çıkaran Demet Akalın 12’nci albümü D-POP’taki iki parçayı sevenleriyle buluşturdu. Şarkıcı ilk kez seslendirdiği Büyük Onur parçasına yıllar sonra Ersay Üner ile düet yaptı.
Magazin - Magazin
11 saat 8 dakika önce

Kenan Sofuoğlu'nun 5 yaşındaki oğlu gözyaşları içinde parkuru bitirdi

Türk motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun 5 yaşındaki oğlu babasının izinde. Motosiklet ile yaptığı gösterilerle bazı kesimlerden tepki toplayan Zayn, defalarca kez düşmesine rağmen parkuru bitirdi.
Magazin - Magazin
11 saat 57 dakika önce

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı Settar Tanrıöğen, aylar sonra ilk kez görüntülendi

Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal rolüyle yer alan usta oyuncu Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrası uzun süre hastanede tedavi altına alındı. Diziden ayrılan oyuncu aylar sonra yürüyüş yaparken görüntülendi.
 - Sanat dünyasının acı kaybı
12 saat 36 dakika önce

Usta oyuncu Ayten Gökçer hayatını kaybetti! Ayten Gökçer'in yaşı ve hayatı

Tiyatro ve sinemanın usta oyuncularından Ayten Gökçer 84 yaşında hayatını kaybetti.
Magazin - Magazin
15 saat 31 dakika önce

Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında polemiğe son nokta

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki başlayan tartışmaya son nokta kondu. Kaya "veteran komedyen" dediği Cem Yılmaz'a zeytin dalı uzattı.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 17:33

Poyraz Karayel'in baba ve oğlu yıllar sonra buluştu

Başrolünde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın yer aldığı Poyraz Karayel dizisinin oyuncuları yıllar sonra buluştu. Dizide baba oğul olan İlker Kaleli ile Ata Berk Mutlu'nun karesine beğeni yağdı.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 16:54

Çağatay Ulusoy'lu Kübra dizisinin 2'nci sezon tarihi belli oldu

Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Kübra dizisinin yeni sezon tarihini Netflix duyurdu. Tüm kadronun ikinci sezonda da olacağı dizi, 6 Haziran'da izleyicisiyle buluşacak.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 16:22

Şarkıcı Murat Başaran lüks evini ilk kez paylaştı

İstanbul’u terk eden şarkıcı Murat Başaran, yeni evinin kapılarını ilk kez paylaştı. İstanbul’dan Side’ye taşınan şarkıcı, lüks evini takipçileriyle paylaştı.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 14:06

Yalı Çapkını oyuncusunun evi başına yıkıldı, sevgilisi enkazı görünce yıkıldı

Yalı Çapkını dizisinde Serter rolüyle yer alan Tufan Gökpınar'ın yaşadığı daire başına yıkıldı. Bitişik binayı yıkan kepçe operatörünün hatası sonrası evde bulunan Gökpınar’ın arkadaşı Çağla Taşdelen adeta şoke oldu.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 13:46

Ünlü oyuncu Steve Buscemi yumruklu saldırıya uğradı

Ünlü oyuncu Steve Buscemi, New York sokaklarında yürürken tanımadığı bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Aynı yerde oyuncunun rol arkadaşı da saldırıya uğramıştı.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 12:22

Nihal Candan'dan Seçil Erzan itirafı: Sürekli panik halindeydi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Bahar Candan, anoreksiya hastalığına yakalandıktan sonra tahliye edildi. Katıldığı programda açıklamalarda bulunan Canda, Seçil Erzan ile neden aynı odada kalmak istemediğinden ilk kez bahsetti.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 11:36

Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı! Çamaşır suyu detayı dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, Anneler Günü'ne özel 2020 yılında hayatını kaybeden annesine yazdığı mektubu paylaştı. Menajerine seslenen Ersoy, "Mezarım çok şık olsun, çok çok temiz olsun" dedi.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 10:29

Hazal Kaya Anneler Günü'nde paylaştı! Kızı kopyası çıktı

Oyuncu Hazal Kaya Anneler Günü paylaşımında oğlu ve kızıyla karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Oğlunun Ali Atay'a kızının ise kendisine benzemesi dikkatlerden kaçmadı.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 09:54

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı rol arkadaşı Sibel Taşçıoğlu ile gerildi! Sosyal medyada tepki yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Feyza Civelek ile Sibel Taşçıoğlu dün Lyon'a gitti. Röportaj veren ikiliden Feyza Civelek, Taşçıoğlu'nun sürekli sözünü keserek onun cümlelerini tekrarladı. Video kısa sürede sosyal medyada binlerce yorum aldı.
Magazin - Magazin
13 Mayıs 2024 - 09:35

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan korkuttu! Hastaneden ilk paylaşım geldi

Anneler Günü paylaşımında hastanede elinde serumla 'Anne yüreği' notuyla paylaşım yapan oyuncu Hafsanur Sancaktutan, ameliyat olduğunu belirterek açıklama yaptı.
Sona Git