Tgrt Haber
12 Kasım 2021 11:07

Paris Hilton dördüncüsünde muradına erdi! Gelinliği olay oldu

Sansasyonel olaylarla gündeme gelen ve 3 kez nişanlanıp ayrılan 40 yaşındaki Paris Hilton, dördüncü nişanlısıyla muradına erdi.

Paris Hilton dördüncüsünde muradına erdi! Gelinliği olay oldu
Paris Hilton,Evlilik,Paris Hilton&tt2;un gelinliği

Dünyanın en zengin varisi 40 yaşındaki Paris Hilton, günlerdir düzenlediği bekarlığa veda partileriyle gündeme gelmişti. Üç kez nişanlanıp ayrılan ve bir türlü muradına eremeyen Hilton, dünya evine girdi. Hilton, aynı yaştaki iş insanı Carter Reum ile Hilton'un dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde hayatlarını birleştirdi. Üç gün üç gece süren törene aralarında Emma Roberts, Bebe Rexha, Ashley Benson, Rachel Zoe, PAula Abdul'ün de bulunduğu birçok ünlü katıldı. 

GELİNLİĞİNİ HERKES MERAK EDİYORDU

Kamuoyunda günlerdir merak edilen Paris Hilton’un gelinliği oldu. Gelinliğin yanı sıra birkaç tane de beyaz gece elbisesi giyeceği bilinen Hilton, düğünüyle ilgili ilk sosyal medya paylaşımını da yaptı. Hilton, duvağını ön plana çıkaran bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Hilton fotoğrafın altına "Benim sonsuzluğum bugün başlıyor" diye yazdı. Hilton’un son dakikaya kadar düğünde giyeceği gelinliği seçmediği biliniyordu. 

Paris Hilton dördüncüsünde muradına erdi! Gelinliği olay oldu

MALİKANEDE ÖZEL HAZIRLIK

Hilton'un dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde düğün için hazırlıklar günlerce sürdü. Bahçeye büyük, ahşap bir dans pisti inşa edildi. Pistin etrafı, çiftin isimlerinin baş harflerinin yazıldığı çiçeklerle donatıldı. Hilton'un baş nedimesi kardeşi Nicky Hilton Rothschild oldu. Diğer nedimeler ise Carter Reum'un kardeşi Halle Hammond, Hilton ailesinin gelini Tessa oldu. 

DÖRDÜNCÜ NİŞANLISI

Paris Hilton, daha önce model Jason Shaw, Yunan sosyelit Paris Latsis ve aktör Cyris Zylka ile nişanlandı. Özelikle de Paris Latsis ilişkisi kamuoyu tarafından da ciddi olarak değerlendirildi. Ancak, iki Paris'in büyük aşkı ayrılıkla sonuçlandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...