Tgrt Haber

Ebru Gündeş’ten flaş evlilik kararı: Kendisinden 19 yaş küçük Iraklı iş insanıyla dünya evine girdi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Ağustos 2022 10:05 - Güncelleme : 28 Ağustos 2022 11:38
Ebru Gündeş’ten flaş evlilik kararı: Kendisinden 19 yaş küçük Iraklı iş insanıyla dünya evine girdi
ebru gündeş,rıza sarraf

Bir süre önce Reza Sarraf’tan ayrılan şarkıcı Ebru Gündeş hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre kendisinden 19 yaş küçük Iraklı zengin iş insanı Rassan Khoshnaw ile evlenen Ebru Gündeş, kızıyla birlikte Türkiye'yi terk edip Dubai'ye yerleşecek.

2013 yılından beri O Ses Türkiye yarışmasından jüri üyeliği yapan şarkıcı Ebru Gündeş, 2010 yılında evlendiği İranlı iş insanı Reza Sarraf’tan Alara adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. İddiaya göre hakkında açılan dolandırıcılık davası nedeniyle ABD’de tutuklanarak hapse atılan İranlı Reza Sarraf’tan 2021 yılında anlaşmalı şekilde boşanan Ebru Gündeş, bu kez gönlünü Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw’a kaptırdı. Bir süredir 29 yaşındaki Rassan Khoshnaw’la birlikte olan Ebru Gündeş, iddialara göre Dubai’de Khoshnaw’la dünya evine girdi.

Ebru Gündeş’ten flaş evlilik kararı: Kendisinden 19 yaş küçük Iraklı iş insanıyla dünya evine girdi

TÜRKİYE'Yİ TERK EDEREK DUBAİ’YE YERLEŞECEK

Geçtiğimiz yıl Reza Sarraf'tan boşanan ve kızının velayeti konusunda sorunlar yaşayan Ebru Gündeş ,Türkiye’yi terketmeyi düşünüyor. Kendisinden 19 yaş genç olan Rassan Khomashnaw ile Dubai'de gizli gizli görüşen Gündeş'in, Khoshnaw ile Dubai'de evlendiği iddia edildi. Bir diğer iddia ise Ebru Gündeş'in kızı Alara için Dubai’de okul araştırdığı ve Dubai'ye yerleşeceği yönünde.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kerim 29 Ağustos 2022 07:12

Buda ortadoğu kokteyl seviyor aç kalınca gelir Türkiye ye kaset çıkarmaya

Murat 28 Ağustos 2022 12:23

Bu hem küçük hemde yabancı seviyor galiba

Sonraki Haber Yükleniyor...