Tgrt Haber
16 Nisan 2024 15:35 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 15:39

Ebru Şallı'dan kaybettiği oğlu için duygusal mesaj

Ebru Şallı, 2020 yılında kaybettiği oğlunu ölüm yıl dönümünde andı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şallı’ya takipçilerinden destek mesajı yağdı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Ebru Şallı'dan kaybettiği oğlu için duygusal mesaj

Ebru Şallı, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars'ı 16 Nisan 2020 tarihinde mücadele ettiği lenfomaya sebebiyle kaybetti. Şallı, oğlunun ölüm yıl dönümünde üzüntüsünü dile getirdi. 

EBRU ŞALLI HAYATINI KAYBEDEN OĞLUNU ANDI 

Ebru Şallı, oğlunun ölüm yıl dönümünde oğluna olan özlemini dile getirdi. Şallı, sosyal medya paylaşımında, "Ömürlük sarılma ... Ben hep seninleyim hep" notunu düştü. 

Seren Serengil de Ebru Şallı'nın paylaşımının altında "Ah ebru o evi poncigi beraber yemek yerken sana olan düşkünlüğünu hepsini görmüş olmak hep aklıma sana geldiğim o zamanı ve poncigi getiriyor o kadar anliorum ki Allah sabır versin o bir melekti bu dünyaya fazla melekti" dedi. 

 

Ebru Şallı'dan kaybettiği oğlu için duygusal mesaj - 1. Resim

 

Ebru Şallı'dan kaybettiği oğlu için duygusal mesaj - 2. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...