Tgrt Haber
18 Temmuz 2022 10:55 - Güncelleme : 18 Temmuz 2022 11:03

Ece Erken ifşa etti: Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun tehdit mesajları ortaya çıktı! Sen bu kadar adamcıksın

Eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu silahlı saldırıda kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, eşinin kardeşi Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun mesajlarını ifşa etti. Tehdit edildiğini söyleyen Erken, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajlarda “500 bin vereyim de susun da Şafak’a bir dua edin” sözleriyle sitem etti.

ece erken,şafak mahmutyazıcıoğlu,tehdit,mesaj

Sahibi olduğu Bakırköy’deki balıkçı restoranında, arasında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen kişilerce silahlı saldırıya uğrayarak 7 kurşunda öldürülen Beşiktaş’ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kardeşinin, eşi Ece Erken’i tehdit ettiği ortaya çıktı.

“SAVCILIĞA ŞİKAYETTE BULUNACAĞIM”

Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümünün ardından ünlü sunucu Ece Erken, eşinin ailesiyle sık sık miras konuları nedeniyle karşı karşıya gelmişti. Reddi miras yapacağını duyurmasının ardından yine de sık sık maddi konularla magazin gündemindeki yerini koruyan Ece Erken, son olarak eşinin kardeşi Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun tehdit mesajlarını sosyal medyada ifşa etti. Evinin önündeki güvenlik kameralarının kayıtlarının alındığını öne süren Erken, savcılığa şikayette bulunacağını bildirdi.

Ece Erken ifşa etti: Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun tehdit mesajları ortaya çıktı! Sen bu kadar adamcıksın

“MALLARA ÇÖKMÜŞSÜN KATİLLERİN PEŞİNE DÜŞMEMİŞSİN”

Erken, mesajlarla birlikte şu ifadeleri kullandı:

“Sabaha kadar bana tehdit mesajı atan Celal’cik! Sedef’i Acarkent’in güvenliğine göndermişsin. Evimin önünün kamera görüntülerini almışsın. Sen kardeşinin mallarına çökmüşsün, katillerin peşine 1 saniye düşmemişsin, benim kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki!

“Aldır! Benim abdestimden şüphem yok! Savcılığa yarın tehdit ve şantajdan veriyoruz! Ah Şafak ne üzülüyordur… Ben hepinize tek başımız yeterim. Benle gurur duyuyordur eşim sıkıntı yok.”

“SEN BU KADAR ADAMCIKSIN”

“Bu arada Acarkent’te nasıl bir güvenlik zafiyeti var ki Sedef A. gidiyor, ‘Ece Erken’in ev önü kamera görüntülerini istiyoruz’ diyor ve siz veriyorsunuz. Savcılığa ayrı şikayette bulunacağız, sen Celal Efendi kardeşinin karısına sabah 6’da mesaj atacak kadar adamcıksın”

Ece Erken ifşa etti: Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun tehdit mesajları ortaya çıktı! Sen bu kadar adamcıksın

“500 BİN VEREYİM DE SUSUP ŞAFAK’A BİR DUA EDİN”

“Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada. Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım! Şafak’ın bir minibüsü kalmış o da bende değil. Kapı önümün görüntüsünü aldırıyor abisi ve karısı, Ece’de mi diye! Ya 500 bin vereyim de susun da Şafak’a bir dua edin! 40’ını bile yapmadınız Rabbim kim ne hak ettiyse yaşatsın.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...