Tgrt Haber
24 Nisan 2023 10:54 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 11:26

Ekrem İmamoğlu’nun mutlu günü! Kayınpeder oluyor... Gelini işiyle olay oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun oğlu Mehmet Selim İmamoğlu’nun bir süredir beraber olduğu, eğlence mekânı işletmecisi Melis Çatak ile evleneceği öğrenildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen haberi alan sosyal medya kullanıcıları İmamoğlu’na tebrik mesajları gönderiyor.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Ekrem İmamoğlu’nun mutlu günü! Kayınpeder oluyor... Gelini işiyle olay oldu!
ekrem imamoğlu,mehmet selim imamoğlu,melis çatak,evlilik

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun oğlu Mehmet Selim İmamoğlu'nun bir buçuk yıl önce İstanbul’da bir eğlence mekanının işletmeciliğini yapan Melis Çatak ile beraber olduğu öğrenilmişti. Son iddiaya göre; Mehmet Selim’in bir süredir beraber olduğu Melis Çatak’a evlenme teklif ettiği öğrenildi. İkilinin önümüzdeki aylarda nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.

BİRLİKTELİKLERİ YANGIN FELAKETİNDE ORTAYA ÇIKMIŞTI

Snop Magazin’den aktarılanlara göre; İki yıl önce Muğla'da yaşanan yangın felaketinden sonra yangınzedelere yardımda bulunmak için bölgeye giden ikilinin, birlikteliği orada çektirdiği hatıra fotoğrafında ortaya çıkmıştı. Bu defa ise çiftin, evleneceği iddia edildi. Bayram günü Bebek'te bir mekânda oturan ikilinin, masada evlilik planı yaptığı söyleniyor. Bir süredir birlikte olan ikilinin, önümüzde aylarda nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Ekrem İmamoğlu’nun mutlu günü! Kayınpeder oluyor... Gelini işiyle olay oldu!

MELİS ÇATAK KİMDİR?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun oğlu Mehmet Selim İmamoğlu'nun, 1 buçuk yıldır Melis Çatak'la beraber olduğu öğrenilmişti. Bunun üzerine Melis Çatak hakkında bilgi merak konusu oldu. Melis Çatak, abisi Erdinç Çatak ile birlikte Bebek'te Nebula isimli eğlence mekanını işletiyor. Melis Çatak'ın ağabeyi eğlence dünyasında uzun yıllardır yer alan isimlerden.

Ayrıca TÜSİAD'da proje yöneticisi olarak çalışan Çatak, Bahçeşehir Üniversitesi Elektrik ve Elktronik Mühendisliği bölümünden mezun. Melis Çatak, ayrıca Boğaziçi Üniversitesi ve Stanford University'de de eğitim aldı.

1997 İstanbul doğumlu olan Mehmet Selim İmamoğlu ise İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Azbiye. Gürenizlioglu. 4 Aralık 2023 00:02

Hayırlı.olsun.Allah.tamamina.erdirsin.mutluluklar.dilerim

Sonraki Haber Yükleniyor...