Tgrt Haber

Elçin Sangu’dan Nagehan Alçı’ya sert tepki: Yemezler demokrat tavırları

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Ağustos 2022 09:23 - Güncelleme : 28 Ağustos 2022 09:50
Elçin Sangu’dan Nagehan Alçı’ya sert tepki: Yemezler demokrat tavırları
elçin sangu,nagehan alçı

Nisan ayında sahne aldığı konserinde İmam hatiplileri hedef alan sözleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen’i sanat çevresinden ve vatandaşlardan eleştiren de destekleyen de çok sayıda insan bulunuyor. Konuyla ilgili yorum yapanlardan biri de Gazeteci Nagehan Alçı oldu. Alçı’nın "Tam bir hukuk cinayeti" olarak değerlendirdiği Gülşen’in tutukluluk kararına, oyuncu Elçin Sangu’dan Alçı’yı yapmacıklıkla suçlayan bir tepki geldi.

Şarkıcı Gülşen’in, geçtiğimiz nisan ayında verdiği bir konser sırasında "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" sözleri ortaya çıkmış ve tutuklanarak Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’ne gönderilmişti.  Olayın ardından sanat dünyası ve yakın çevresi, Gülşen’i eleştirenler ve destekleyenler olarak ikiye ayrıldı. Gülşen’in tutukluluk kararını haksız bulan Gazeteci Nagehan Alçı’dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda konuyu "Tam bir hukuk cinayeti" olarak nitelendiren Nagehan Alçı’ya daha önce kendisiyle davalık olan oyuncu Elçin Sangu’dan tepkili bir cevap geldi.

Elçin Sangu’dan Nagehan Alçı’ya sert tepki: Yemezler demokrat tavırları

DAHA ÖNCE ELÇİN SANGU İLE NAGEHAN ALÇI ARASINDA NE OLMUŞTU?

2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP adayı Muharrem İnce'nin Habertürk canlı yayınına katıldığı programda, İnce'ye soru soran Nagehan Alçı'ya yönelik, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Elçin Sangu, "Nagehan adına utanmaktan ben yoruldum" demişti. Bunun üzerine Nagehan Alçı, Elçin Sangu’ya suç duyurusunda bulunmuştu.

Elçin Sangu’dan Nagehan Alçı’ya sert tepki: Yemezler demokrat tavırları

“YEMEZLER DEMOKRAT TAVIRLARI“

Konserinde "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" sözünden dolayı tutuklanan Gülşen'le ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Nagehan Alçı, "Gülşen'in tutuklanması tam bir hukuk cinayeti, yargısal aşırılık bu. Yapmayın, etmeyin sayın savcılık, sayın hakimler, insan lütfen. Adalet mi şimdi bu? Gülşen'in sözleri çok çirkindi ama özür metni çok samimi, çok içtendi. Numaradan bir özür değildi. Gülşen özgürlüğüne kavuşmalı" dedi. Daha önce Nagehan Alçı ile davalık olan Elçin Sangu ise Alçı’ya cevaben, "Hakaret içermeyen twit attığım için beni savcılığa verdiğinde; 1) yurtdışına çıkma yasağı 2) Kişisel eşyalarıma (telefon, laptop, pc) el konulmasını istemek 3) Kocanı da işin içine katmak. 4) Gizlilik kararı istemek aşırılık değil miydi? Yemezler demokrat tavırları" paylaşımında bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...