Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 23:45 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 00:01

Eleştirmenlerden Nusret'e kırık not! Sondan ikinci oldu

Dünya kamuoyu tarafından 'Salt Bae' olarak bilinen Steak House restoranlar sahibi Nusret Gökçe'nin Londra'daki restoranı başını ağrıtmaya devam ediyor. New York ve Dubai gibi önemli şehirlerde de işletmeleri bulunan Gökçe'nin Londra'daki 'Nusr-Et' şubesinde biftek fiyatlarının aşırı pahalı olması daha önce tepki toplamış ve ünlü şefin Google'daki olumsuz değerlendirmeleri sildirdiği iddia edilmişti. Daha önce müşteriler tarafından eleştirilen dünyaca ünlü şefin restoranını değerlendiren eleştirmenler, işletmeye kırık not verdi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Eleştirmenlerden Nusret'e kırık not! Sondan ikinci oldu
Nusret Gökçe,Nusr-Et

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe'nin, İngiltere'nin Londra kentindeki işletmesi, yine başına dert oldu. Daha önce yüksek fiyatları nedeniyle gündemden düşmeyen ve müşterilerden tepki toplayan 'Nusr-Et Steak House', şimdilerde ise eleştirmenlerin gazabına uğradı.

EN KÖTÜ 2'NCİ OLDU

Sık sık sosyal medyada renkli paylaşımlarıyla gündeme gelen Gökçe, bu defa 'kırık not'la gündeme geldi. Dünyaca ünlü bir seyahat acentesi sitesinde Gökçe'nin Londra'da sahip olduğu Nusr-Et Steak House restoranı 261 biftek restoranı arasında 260'ıncı oldu. Sıralamada sonran ikinci olan işletme bölgede yer alan 17 bin 552 restoran arasından ise 18 bin 978'inci olarak kötü bir performans sergiledi.

YORUMLARIN YARISI OLUMSUZ

Öte yandan sitede 162 yorumu bulunan restoranın oy oranı ise 5 üzerinden 2,5. Oy kullananların yarısının düşük not verdiği restoranın yemek kalitesi 3, hizmet kalitesi 3,5 ve fiyat performansı ise 2,5 oy aldı.

Söz konusu restoranın beğeni durumu ise 59 mükemmel, 3 çok iyi, 5 ortamala, 12 kötü ve 83 berbat şeklinde gerçekleşti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...