Tgrt Haber

Bodrum tatilindeki Elmas Kraliçesi dudak uçuklatan hesap ödedi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 Eylül 2022 11:55 - Güncelleme : 02 Eylül 2022 12:42
Bodrum tatilindeki Elmas Kraliçesi dudak uçuklatan hesap ödedi!
elmas kraliçesi,caroline scheufele

‘Elmas Kraliçesi’ lakaplı Alman milyarder Caroline Scheufele, tatil için gittiği Bodrum Yalıkavak’ta 15 kişilik arkadaş grubuyla lüks bir restorana gitti. Japon mutfağı ağırlıklı restoranda 5 saat kalan Elmas Kraliçesi’ne gelen hesap ise dudak uçuklattı.

Bodrum’a tatil için gelen dünyaca ünlü mücevher ve saat markası Chopard'ın yönetim kurulu başkanı Caroline Scheufele adeta para saçtı. ‘Elmas Kraliçesi’ lakabıyla tanınan Caroline Scheufele, 15 kişiyle gittiği restoranda 70 bin dolar yani 1 milyon 275 bin TL hesap ödedi.

Bodrum tatilindeki Elmas Kraliçesi dudak uçuklatan hesap ödedi!

 “TÜRKİYE'DEKİ DOMATESİN TADINI DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE BULAMIYORUM”

Alman milyarder Caroline Scheufele, "Bugün Bodrum'un altın çağını yaşadığını görüyorum. Denizlerdeki evim Türkiye. Türkiye'deki domatesin tadını dünyanın hiçbir yerinde bulamıyorum" yorumunda bulundu. Restorandaki her tadı deneyimleyen Elmas Kraliçesi, gecenin sonunda tam 70 bin dolar yani 1 milyon 275 bin TL hesap ödedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...