Tgrt Haber

Emrah'tan “Gölgem yeter!” açıklaması

01 Ocak 2022 12:58
Emrah'tan “Gölgem yeter!” açıklaması
emrah,,küçük emrah,,şarkıcı,,magazin,

Uzun yıllar boyunca şarkı çıkarmayan Emrah 10 yılık hasrete son vermeye hazırlanıyor. Yeni şarkısıyla kaldığı yerden devam edecek olan Emrah’tan 'Müzikten uzak kaldın' sözlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir döneme şarkılarıyla damgasını vuran ve küçük Emrah olarak da hafızalara kazınan Emrah, "'Müzikten uzak kaldın' diyenlere cevabım; gölgem yeter" dedi.

2022'YE BOMBA GİBİ GİRMEYE HAZIRLANIYOR

"Belalım Benim", "Götür Beni Gittiğin Yere" ve "Narin Yarim" şarkılarıyla gündeme gelen Emrah, sevenlerine yeni yıl sürprizi yaptı. 10 yıllık hasrete son veren ünlü sanatçı "Ayakta Kal Yüreğim" adlı yeni sıngle çalışmasıyla 2022'ye bomba gibi girmeye hazırlanıyor. 

Emrah'tan “Gölgem yeter!” açıklaması

"HALA RAKİBİM YOK"

40 yıllık sanat hayatını geride bırakan ünlü şarkıcı Emrah, "Yeni single çalışmamla sevenlerimin karşısındayım. Bu süreçte gördüm ki hâlâ bir rakibim yok. 'Müzikten uzak kaldın' diyenlere cevabım; gölgem yeter" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...