Tgrt Haber

Barbaroslar'ın Oruç'u Engin Altan Düzyatan'dan hayranlarını üzen haber

11 Nisan 2022 15:49 - Güncelleme : 11 Nisan 2022 16:03
Barbaroslar'ın Oruç'u Engin Altan Düzyatan'dan hayranlarını üzen haber

Geçtiğimiz günlerde Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Isabel’i canlandıran Pelin Akil’in diziye veda edeceği gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddiaların ardından son olarak dijital platform Netflix'te yayınlanan 'Babamın Kemanı' filmi ile dünya listesinde ilk 10'a giren Engin Altan Düzyatan’ın da Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılacağı iddia edildi.

TRT1'in sevilen tarih dizilerinden olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük bir kitleye sahip. Dizinin başrol oyuncularından olan Engin Altan Düzyatan canlandırdığı Oruç Reis karakteriyle adından sık sık söz ettiriyor. Daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi’yi canlandıran Düzyatan tarih dizilerinde büyük başarı elde etti.

Berat Özdoğan’ın yönettiği 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde ayrılık haberleri bir bir gelmeye başladı. Isabel karakterine canlandıran Pelin Akil’in diziye veda edeceği konuşulurken Engin Altan Düzyatan hakkında çıkan ayrılık iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Barbaroslar'ın Oruç'u Engin Altan Düzyatan'dan hayranlarını üzen haber

Uzun zamandır ayrılık haberi kulislerde konuşulan Düzyatan'ın hikayesinin başından beri bir sezon süreceği konuşuluyordu. Aynı zamanda yapımcılıkla da ilgilenen Düzyatan bir yandan oyunculuğa da devam edecek.

DAHA ÖNCE DE AYRILACAĞI İLERİ SÜRÜLMÜŞTÜ

Engin Altan Düzyatan, dizinin yayınlanan son bölümünde seyirciyi korkuttu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümünde Oruç Reis’in şehit olduğu açıklamaları, izleyiciler tarafından araştırma konusu oldu.

Ancak Engin Altan Düzyatan diziden ayrılacağı yönünde henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Oruç Reis'in akıbeti dizinin yeni bölümünde belli olacak.

Barbaroslar'ın Oruç'u Engin Altan Düzyatan'dan hayranlarını üzen haber

Fragmana Hüma Hatun’un ''Ben iki oğul verdiğim toprağa, Oruç üçüncüsü oldu. Nasıl ki Oruç'u toprağın altına gömeceksek, içimizdeki acıyı da bağrımıza gömmek bizim vazifemiz.'' sözleri damga vurdu.

Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı 27 Ocak günü yayımlanacak bölümü ile açıklığa kavuşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...