Tgrt Haber
02 May 2014 09:36

Esra Erol programında bunu da yaptı, izleyenler adeta şoke oldu

Esra Erol'la Evlen Benimle programı dün ilginç anlara sahne oldu. Ünlü sunucu programına katılan bir çifti zorlan nikah masasına oturtup böyle evlendirdi.

Esra Erol programında bunu da yaptı, izleyenler adeta şoke oldu
esra erol,evlen benimle programı,GÜNCEL,ilginç olaylar,zorla evlendirmek,GÜNCEL haberler,

Ünlü sunucu  Esra Erol öyle bir şey yaptı ki ekranları başında izleyenler adeta şoke oldu. Fox TV'nin beğeniyle izlenen izdivaç programı Esra Erol'la Evlen Benimle'de hergün ilginç olaylar yaşanıyor. Dün ekranlara gelen bölümde Esra Erol birbirine talip olan iki kişiyi nikah masasına oturttu. Esra Erol çifti zorla evlendirdi. Esra Erol'la Evlen Benimle programında ilginç, komik ve eğlenceli anlar yaşanmaya devam ediyor. Esra Erol'un sunumuyla ekranlara gelen program hem evlendiriyor hem eğlendiriyor. Esra Erol, Elif Hanım'a talıp gelen Veysel Bey'i bir anda nikah masasına götürdü.

Veysel Bey, taliplerini bekleyen Elif Hanım'a talip oldu. Paravan daha açılmadan Elif Hanım çok heyecanlanınca, Esra Erol, evlenince nasıl olacak diye merak etti ve temsili bir nikah yaptırdı. Paravan açılınca, nikah masasını getirtti, nikah memurunu getirtti ve çifte evlendirme provası yaptırdı. Nikah gerçek olmayınca, nikah memuru da söyleyeceklerini unuttu. Esra Erol'la Evlen Benimle'de komik ve ilginç anlar yaşandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...