Tgrt Haber
18 Ocak 2023 12:02 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 13:55

Fahriye Evcen ikinci kez anne oldu! Ünlü çift oğulları Kerem'i kucağına aldı

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, bugün ikinci kez anne baba olmanın heyecanını yaşadı. Fahriye Evcen’in öğlen saatlerinde doğuma alındığı ve bebeğini dünyaya getirdiği öğrenildi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Fahriye Evcen ikinci kez anne oldu! Ünlü çift oğulları Kerem'i kucağına aldı
magazin,fahriye evcen,burak özçivit

2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit’le görkeli bir törenle dünya evine giren güzel oyuncu Fahriye Evcen, 2019’da oğlu Karan’ı kucağına almıştı. Evcen, mutlu evliliğini ikinci bebek haberiyle taçlandırdı. Ünlü oyuncu öğrenilen bilgiye göre bugün öğlen saatlerinde Amerikan Hastanesi'nde doğuma alındı. İkinci bebekleri dünyaya gelen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, henüz bir açıklama gelmedi,

BEBEĞİN İSMİNİ DOĞMADAN ÖNCE VERDİLER

Seviyeli ve mutlu evlilikleriyle isimlerinden söz ettiren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, ikinci kez anne baba olmanın heyecanını yaşadı. Özel hayatları merak konusu olan ünlü çift, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Amerika Hastanesi'nde Dr. Bülent Urman eşliğinde gerçekleşen doğumda, ünlü çift bugün ikinci bebeklerini kucağına aldı. İkinci kez erkek bebek sahibi olan Özçivit ailesi, oğullarına doğumdan önce Kerem ismini vermişti.

Fahriye Evcen ikinci kez anne oldu! Ünlü çift oğulları Kerem'i kucağına aldı

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mico18 Ocak 2023 21:15

Masallah

Sonraki Haber Yükleniyor...