Tgrt Haber
04 Eylül 2022 17:24 - Güncelleme : 04 Eylül 2022 17:30

Kızından Fatih Terim’e duygulandıran doğum günü paylaşımı: İyi ki doğdun ilk sevdam

4 dönem Galatasaray’ın başında görev yapan Teknik Direktör Fatih Terim takımına büyük başarılar kazandırarak adını futbol tarihine altın harflerle yazdırdı. Takımına kazandırdığı zaferlerle adından sıkça söz ettiren başarılı teknik adam, özel hayatıyla da merak ediliyor. Önceki gün 69. yaşına basan Fatih Terim için kızı, Galatasaray Kulübü ve tüm sevenleri duygusal paylaşımlarda bulundu.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Kızından Fatih Terim’e duygulandıran doğum günü paylaşımı: İyi ki doğdun ilk sevdam
fatih terim,merve terim

Galatasaray’ın başarılı teknik direktörü Fatih Terim 69. Yaş gününü sevenleri unutmadı. İmparator lakaplı teknik adam için sosyal medya hesaplarından yüzlerce mesajın ve paylaşımın yapıldığı günde kızı Merve Terim’den de duygusal bir paylaşım geldi. Öte yandan Galatasaray Spor Kulübü de Terim için özel bir videoyla kutlamada bulundu.

“İYİ Kİ DOĞDUN İLK SEVDAM”

Fatih Terim’in kızı Merve Terim babasıyla olan bir fotoğrafını sosyal medya hesabından; “Baba diyardır, Ocaktır baba, gönlü gök gibidir, yüreği senin için çarpan bir sırttır baba. Kapıdır baba. Darda Kaldığında yüz sürebileceğin bir eşiktir. Gözyaşlarını omuzunda dindirebileceğin, dizine başını huzurla bırakabileceğin güvenilir bir limandır baba. Baba yardır ve ilk sevdadır, iyi ki doğdun ilk sevdam” notuyla paylaştı.

Kızından Fatih Terim’e duygulandıran doğum günü paylaşımı: İyi ki doğdun ilk sevdam

“NİCE MUTLU YILLARA İMPARATOR’’

Fatih Terim'in 69. yaş gününü bir videoyla kutlayan Galatasaray Spor Kulübü, yayınladığı videoda, ''Bugün, kulübümüze futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet etmiş efsanemiz Fatih Terim’in doğum günü! Nice mutlu yıllara İmparator’’ sözlerine yer verdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...