Tgrt Haber
09 Nisan 2024 22:22 - Güncelleme : 09 Nisan 2024 22:25

Filiz Akın'dan 'Gülecek halde değilim' sözleriyle Arefe Günü paylaşımı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Sosyal medya hesabında Arefe Günü'nü kutlayan sevilen oyuncu, "Aslında hiç o kadar gülecek halde değilim. Ama olsun" diyerek paylaşım yaptı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com

Kulağının üst kısmındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı bazı problemler nedeniyle uzun süredir hastanede tedavi altında olan Filiz Akın, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile sevenlerini endişelendirdi. 

FİLİZ AKIN'DAN AREFE GÜNÜ PAYLAŞIMI 

81 yaşındaki Filiz Akın, sosyal medya hesabından yayınladığı Arefe günü mesajında; "Aslında hiç o kadar gülecek halde değilim. Ama olsun bir arefe gününe daha 'merhaba' diyebilmenin şükrüyle olabileceği kadar iyi bir gün dilemeye çalışıyorum… İlaçların arasından" dedi.  Akın'ın yayınladığı videoda güçlükle nefes aldığı ve yanında bir sürü ilaç kutularının olduğu görüldü. 

Filiz Akın'dan 'Gülecek halde değilim' sözleriyle Arefe Günü paylaşımı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...