Tgrt Haber

52 yıllık dostunu anlattı! Fuat Güner’den duygulandıran Özkan Uğur paylaşımı…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Temmuz 2023 09:13 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 10:13
52 yıllık dostunu anlattı! Fuat Güner’den duygulandıran Özkan Uğur paylaşımı…
fuat güner,özkan uğur

Üçüncü kez yakalandığı lenf kanserine 8 Temmuz günü yenik düşen usta sanatçı Özkan Uğur, sevenlerini ve yakınlarını hüzne boğdu. MFÖ grubu üyelerinden Fuat Güner, yakın dostu ve iş arkadaşı Özkan Uğur’la ilgili yaptığı paylaşımla tüm hayranlarını duygulandırdı.

TGRT Haber'den Burcu Nur Yılmaz'ın haberine göre; MFÖ grubu olarak tanınan usta isimler Mazhar, Fuat, Özkan Türk Pop müziğinde dağılmadan 38 yıldır kalabilen tek müzik grubu oldu. Yıllarını müziğe veren ustalardan Özkan Uğur 8 Temmuz’da hayatını kaybedince efsane grup iki usta isimle kaldı. Tüm Türkiye’yi üzen Özkan Uğur’un vefatıyla şüphesiz ki en çok yakınları ve grup arkadaşları yıkıldı. Usta isim Fuat Güner’in Özkan Uğur’la ilgili sosyal medya paylaşımı ise kısa sürede gündem oldu.

52 yıllık dostunu anlattı! Fuat Güner’den duygulandıran Özkan Uğur paylaşımı…

“BİZ EN ZORUNU BAŞARDIK ÖZKANIM”

MFÖ üyesi Fuat Güner, yakın dostu ve iş arkadaşı Özkan Uğur'la ilgili şu ifadelere yer verdi: "17 yaşındaydı ben de 22 tanıştığımızda. Tanıştık ve bir daha hiç ayrılmadık. Tam 52 yıl… Hem iş ortağı hem dost kardeş olmak… Hem birlikte üretmek, turnelemek, hem geceleri birlikte maç izlemek, zor günde yan yana olmak… Biz en zorunu başardık Özkanım… Burada ya da başka bir alemde sonsuza dek birlikteyiz kardeşim."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...