Tgrt Haber

Gamze Özçelik’in cinsel istismar videosunu çektiği iddia edilmişti! Kızılcık Şerbeti Ömer'in davasında sonuç çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2024 11:55 - Güncelleme : 07 Mart 2024 14:21
Gamze Özçelik’in cinsel istismar videosunu çektiği iddia edilmişti! Kızılcık Şerbeti Ömer'in davasında sonuç çıktı

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i Barış Kılıç, Gamze Özçelik’in cinsel istismar görüntülerini çektiği iddiasının ardından soluğu mahkemede almıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonucunda, şüpheliler açısından suçun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.

Kızılcık Şerbeti'nde rol alan oyuncu Barış Kılıç, 2013 yılında o dönem arkadaş olduğu Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'e cinsel istismar görüntülerini çeken kişi olduğuna dair ortaya atılan iddialar sonrası "Hakkımda iğrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım" diyerek şikayetçi oldu.

"DİZİ NEDENİYLE PAYLAŞIMLAR YAPILMAYA BAŞLANDI"

Oyuncunun avukatı şikayet dilekçesinde, Kılıç'ın sinema ve dizi oyuncusu olduğunu, gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alması nedeniyle gündem olduğu için geçmişte Gamze Özçelik ve Gökhan Demirkol'un tarafları olduğu dava ile ilgili paylaşımlar yapılmaya başlandığını belirtti. Dilekçede, Gamze Özçelik'in Gökhan Demirkol tarafından cinsel istismara uğrarken videoyu çeken kişinin Barış Kılıç olduğu yönünde çıkan iddialardan da bahsedildi. 

Gamze Özçelik’in cinsel istismar videosunu çektiği iddia edilmişti! Kızılcık Şerbeti Ömer'in davasında sonuç çıktı - 1. Resim

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ 

 Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında;  sosyal medya kullanıcısı olan şüphelilerin medyada yer alan haber içeriklerinden bahsettikleri, bu haberlerin halen gazetenin internet sayfasında durduğu, haberlerin yayından kaldırılmasına yönelik bir karar alınmadığı, bir kadına cinsel istismar olayı ile ilgili medyada çıkan haberlere itibar ederek bununla yorum yapan şüpheliler açısından atılı suçun yasal unsurları oluşmadığından kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...