Tgrt Haber

Gamze Özçelik'in Hindistan paylaşımına beğeni yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
13 Mart 2024 21:30 - Güncelleme : 13 Mart 2024 21:30
Gamze Özçelik'in Hindistan paylaşımına beğeni yağdı
Gamze Özçelik, Hindistan, Yardım

Tesettüre girdikten sonra oyunculuğu da bırakan Gamze Özçelik, ülke ülke dolaşarak ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Oyuncunun son olarak gittiği Hindistan'da iftar açtığı anlar büyük ilgi gördü.

Dünyanın dört bir tarafına giden Gamze Özçelik, burada ihtiyaç sahibi insanlarla buluşup sorunlarına çözüm buluyor. AFAD ile ortak çalışan Özçelik, Ramazan öncesi Gazze'ye yapılacak yardımları tamamlamayı hedeflediklerinin altını çizerken, Özçelik'in Hindistan paylaşımı büyük beğeni yağdı. 

GAMZE ÖZÇELİK'TEN HİNDİSTAN PAYLAŞIMI

Oyunculuğu bıraktıktan sonra Umuda Koşanlar Derneği ile birlikte ülke ülke gezerek yardım götüren Gamze Özçelik, deprem bölgelerine götürdüğü yardımlarla gönülleri feth etmişti. Sosyal medya hesabından 1,5 milyon takipçisi olan Gamze Özçelik, Hindistan'a gittiği anları paylaştı. Halkla birlikte iftar yapan Özçelik, binlerce beğeni aldı. 

 

Gamze Özçelik'in Hindistan paylaşımına beğeni yağdı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...