Tgrt Haber
02 Şubat 2014 22:55

Gizem Karaca, 'Suçsuzum'

Geçen yıl otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek çarptığı araçtaki dört kişinin hafif şekilde yaralanmasına sebep olan Gizem Karaca, önceki gün hakim karşısına çıktı.

Gizem Karaca, 'Suçsuzum'
büyükçekmece, karaca, gizem karaca, hapis, hakim, direksiyon hakimiyeti

Geçen yıl anne ve babası ile sinema dönüşü Büyükçekmece'de otomobilinin direksiyonunu kaybetmesiyle yaralanan dört kişi ve maddi zarara uğrayan iki kişi Gizem Karaca hakında davacı oldu. Davanın ilk oturumunda kazada ayağından yaralandığını belirterek Karaca’dan şikayetçi olan Emrah Ekdi, bu kez zararının karşılandığını belirterek şikayetinden vazgeçti. Bilirkişi raporunda tali kusurlu bulunan Karaca da suçlamayı kabul etmeyerek “Yolda yağmur nedeniyle ıslaklık vardı. Hızım normal sınırlar içerisindeydi.
Sol şeride geçmeye çalışırken direksiyon hakimiyetimi kaybettim. Meydana getirdiğim bütün zararları giderdim. Yaralananlarla ilgilendim. Suçsuzum, beraatimi istiyorum” dedi. Mahkeme dosya eksikliklerinin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...