Tgrt Haber
04 Nisan 2022 14:30 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 14:51

Şahan Gökbakar'ın enflasyon yorumu: 61 neresi? Trabzon! Ver horunu

TÜİK’in açıkladığı enflasyon verilerinden sonra ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Gökbakar, "TÜİK'e göre enflasyon %61 çıkmış. 61 neresi? Trabzon! Veeee yıllar sonra beklenen oluyor” dedi.

Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor.
Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK'in verilerine göre Mart'ta enflasyon yüzde 5,46 arttı. Yıllık enflasyon yüzde 61,14'e yükselerek son 20 yılın zirvesini gördü.

Açıklanan bu verilerden sonra ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor.

"VER HORONU"

Ünlü komedyen paylaşımında, "TÜİK'e göre enflasyon %61 çıkmış. 61 neresi? Trabzon! Veeee yıllar sonra beklenen oluyor. Bakın yine tüm rakamlar Trabzonspor'un şampiyonluğunu gösteriyor. Bu şekilde okumak lazım bu veriyi. Ver horonuuuu!" ifadelerine yer verdi.

"DÜŞÜŞÜ HEP BERABER GÖRECEĞİZ"

Öte yandan açıklanan enflasyon verileri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, fahiş fiyat denetimlerini sıklaştırdıklarını belirtirken stokçuluğa izin vermeyecekleri dile getirdi. “Enflasyon yıl sonunda makul seviyeye inecek” diyen Bakan Nebati, “Enflasyonun düşüşünü hep berabere göreceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...