Tgrt Haber

Gökçe Bahadır'dan kötü haber! Koronavirüse yakalandı, dizi çekimleri durdu

09 Aralık 2021 12:41
Gökçe Bahadır'dan kötü haber! Koronavirüse yakalandı, dizi çekimleri durdu
gökçe bahadır,,evlilik hakkında her şey,,koronavirüs,,kovid19,

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs semptomlarının görülmesi üzerine yaptırdığı test pozitif çıktı. Bahadır'ın karantinaya alınmasının ardından ünlü oyuncunun başrolde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin çekimleri de askıya alındı.

Yaprak Dökümü dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır koronavirüse yakalandı. Hastalık belirtileri üzerine Kovid-19 testi yaptıran 40 yaşındaki oyuncunun test sonucu pozitif çıktı.

TV100'ün haberine göre, evinde karantina altına alınan Gökçe Bahadır'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve şu an için hastanede tedavi görmesine gerek olmadığı öğrenildi. 

Gökçe Bahadır'dan kötü haber! Koronavirüse yakalandı, dizi çekimleri durduGökçe Bahadır, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra Cevher Günay'ı canlandırıyor.

DİZİ ÇEKİMLERİNE ARA VERİLDİ

Başrolünde yer aldığı MF Yapım imzalı, ilk bölümü 21 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’un uyarladığı, Türk yapımı dram ve polisiye dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisinini çekimlerinin de askıya alındığı ortaya çıktı. Bahadır hastalığı atlatana dek dizi çekimleri yapılmayacak.

Gökçe Bahadır'dan kötü haber! Koronavirüse yakalandı, dizi çekimleri durduDizinin son bölümünde Azra’ya karşı kendisine Neyran’ı avukat olarak tutan Sergen ve Neyran arasındaki ilişki ilerlemektedir. 

Evinde karantinada olan Bahadır ise sosyal medya üzerinden henüz sevenlerini bilgilendirecek bir paylaşımda bulunmadı. 

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

1981 yılında İstanbul'da doğan Gökçe Bahadır, liseden mezun olduktan sonra alternatif eğitim kurumu olan Akademi İstanbul'da radyo ve televizyonculuk alanında eğitim aldı.[4] Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Öğrenciliği sırasındaFenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı

Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dizilerde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu.

Gökçe Bahadır'dan kötü haber! Koronavirüse yakalandı, dizi çekimleri durduAzra’ya karşı kendisine Neyran’ı avukat olarak tutan Sergen ve Neyran arasındaki ilişki ilerlemektedir. Bu tehlikeli yakınlaşmanın, Melisa ve Koray davasına çok önemli etkileri olacaktır. 

Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D'de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha ünlenen sanatçı, bu dizideki rolü ile ödüller kazandı. Aramızda Kalsın (2015) isimli dizide Yadigâr karakterini, "Hatırla Gönül" dizisinde Gönül karakterini[5] canlandırdı. 2017 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisinde başrolü üstlenen oyuncu, 20. bölümde diziden ayrıldı. 2017-2018 yılları arasında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler adlı televizyon dizisinde jinekolog Oya Toksöz karakterini, 2021 yapımı Kulüp adlı internet dizisinde Matilda, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde avukat Ezra karakterini canlandırdı.

Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlendi. Çift, 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı.

Gökçe Bahadır'dan kötü haber! Koronavirüse yakalandı, dizi çekimleri durduAzra ve Yıldırım’ın teklifini reddeden Neyran ve Koray’ın planı işlemektedir. Köşeye sıkışan Azra ve Yıldırım’ın Melisa davasını kazanabilmeleri için artık bir sürprize ihtiyaçları vardır.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY KONUSU

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...