Tgrt Haber

Gönül Ülkü Özcan son yolculuğuna uğurlandı

04 Kasım 2016 14:23
Gönül Ülkü Özcan son yolculuğuna uğurlandı
gönül ülkü özcan,

Silivri'deki evinde önceki gün hayatını kaybeden Türk tiyatrosunun usta ismi Gönül Ülkü Özcan, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Usta oyuncu için ilk olarak Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde düzenlenen cenaze töreninde, ailesi, sevenleri ve sanatçı dostları gözyaşı döktü.
 Tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Gönül Ülkü Özcan için Haldun Taner Sahnesi'nde düzenlenen törende usta sanatçının Türk bayrağına sarılı tabutu son kez sahneye kondu. Törene Gönül Ülkü Özcan'ın oğlu Kılıç Işılay ile torunu Tarık Ündüz başta olmak üzere, sanatçı dostları ve tiyatro oyuncuları, uzun süre oynadığı ekranların sevilen dizisi Avrupa Yakası'nın oyuncuları katıldı. Usta oyuncunun hayatının ve sanat yaşamının anlatıldığı bir video barkovizyondan izletildi. Gönül Ülkü Özcan'ın sanatçı dostları ve ailesi sahne birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...