Tgrt Haber
19 Kasım 2016 10:49

Gülben Ergen ile Erhan Çelik boşanıyor

Sosyal medyada son günlerde konuşulan konulardan biri gerçek oldu. Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşanacaklarını sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Gülben Ergen ile Erhan Çelik boşanıyor
Gülben Ergen ile Erhan Çelik boşanıyor mu, Gülben Ergen, Erhan Çelik,

Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşanıyor mu sorusu gerçek oldu. Son günlerin en çok konuşulan konusuydu. 2014 yılında dünyaevine giren şarkıcı Gülben Ergen ile Erhan Çelik boşanıyor. Erhan Çelik Twitter hesabından yaptığı açıklamada: "Bugün çıkan haberlerle ilgili doğru bilgiyi birinci elden alabilmeniz adına aşağıdaki duyuruyu sizinle paylaşmak istedim.

ERHAN ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

Kendisine büyük sevgi, saygı ve sadakatle bağlı olduğum Sayın Gülben Ergen hanımefendi ile güzel başlayan evliliğimizi son dönemde bir hayli yıprattık ve tükettik. Bu nedene doğru tercihin yollarımızı ayırmak olduğunu düşünüyorum. Kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle mahkemeye başvurumu yaparak boşanma davası açtım. Her ikimizin de yolunun hayırlı ve açık olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Gülben Ergen ile Erhan Çelik boşanıyor

GÜLBEN ERGEN'DEN AÇIKLAMA

Erhan Çelik'in yaptığı açıklamanın ardından bir açıklama da Gülben Ergen tarafından yapıldı.
Ergen Instagram hesabından şu açıklamada bulundu: "Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdiğim doğrudur...Kararım en hayırlısıdır... Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıklıdır. Olan her ne ise benim ve oğullarım için en hayırlı olandır."

Gülben Ergen ile Erhan Çelik boşanıyor

SON PAYLAŞIM 2 EYLÜL

Çiftin birbirleri hakkındaki son paylaşımları doğum günlerinde oldu. Ergen eşi Çelik’in 2 Eylül’deki doğum gününde bir paylaşımda bulunurken, Çelik de eşinin Ağustos ayında gerçekleşen doğum gününde bir paylaşım yaptı.

İKİ YIL ÖNCE EVLENDİ

Ergen, yaklaşık sekiz yıl evli kaldığı Mustafa Erdoğan'dan ayrıldıktan sonra televizyoncu Erhan Çelik ile 2014 yılında evlenmişti.

ÜÇ ÇOCUĞU VAR

Ergen'in ilk evliliğinden Aras, Atlas ve Kuzey isimli üç erkek çocuğu dünyaya gelmişti.

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972’de Mazhar ve Gülser Ergen’in kızı olarak İstanbul, Erenköy'de doğdu. İlkokuldan sonra Erenköy Kız Lisesi’nde orta öğrenimini tamamlayan Ergen, lise öğrenimini ise Kadıköy Ticaret Lisesi’nde bitirdi.

Ergen, 1987’de lise 2. sınıftayken katıldığı Sinema Yıldızı Yarışması’nda 2. seçildi. Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen bu yarışma sayesinde tanınan bir yüz haline gelen Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenlik yapmaya başladı.

Kariyer hayatı

Ortaokulu Erenköy Kız Lisesinde, liseyi de Kadıköy Ticaret Lisesinde okuyan Ergen, liseyi bitirdikten sonra sanat kariyerinin ilk adımlarını atmış. Konservatuvar eğitimi almamasına rağmen sadece aldığı özel eğitim ve kurslar ile eksikliğini tamamlayan Ergen, bu alanda başarılı bir çıkış yaptı.

Hayatının dönüm noktası olan 1987 yılında Hürriyet Sinema güzellik yarışmasında 2. Seçilmiş. Kariyer hayatına ilk olarak mankenlik ile başlayan sanatçı, Kenan Kalay ile başrollerini paylaştığı ‘Deniz Yıldızı’ isimli film ile sinema hayatına atılmış. Sonrasında Aydan Şener ile oynadığı ‘İki Kızkardeş’ filminde yine bir başrolde hayranlarının karşısına çıkmış.

Ardından 1990’lı yıllarda Fırat, Marziye ve Dadı dizileri ile oyunculuktaki başarısını kanıtlayan Ergen, bunun yanı sıra şarkıcılıkta da piyasaya çıkardığı albümleri ile kendini kanıtlamayı başarmış.

Özel hayatı:

Ünlü sanatçı kariyerinin ilk yıllarında bir tavernada çalışırken, mekanın sahibi İlyas Atak ile aşk yaşamıştı. 2004 yılında ise Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi gibi çeşitli organizasyonlarda görev alan gazeteci ve sanat yönetmeni, aynı zamanda Yılmaz Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile dünya evine girdi. Bu evliliğinden 18 Ocak 2007 tarihinde bir erkek çocuk doğuran Ergen çocuğunun adını Atlas koydu. Daha sonra 22 Haziran 2009 tarihinde Ares ve Güney isminde ikiz çocuk dünyaya getirdi. Ergen, 11 Nisan 2012 yılında da Mustafa Erdoğan ile olan evliliğini bitirdi.

28 Eylül 2014 tarihinde ise TV sunucusu Erhan Çelik ile evlenen başarılı sanatçı, düğününü İzmir’in Selçuk ilçesinin Şirince köyünde yaptı.

Ergen şuan Acun Ilıcalı’nın kanalında yayınlanan sunuculuğunu yine Acun Ilıcalı’nın yaptığı “Rising Star” yani Yükselen Yıldız yarışmasında Demet Akalın, Mustafa Sandal ve Fuat Güner ile birlikte jüri koltuğunda oturuyor.

ERHAN ÇELİK KİMDİR? 

Erhan Çelik, 1977 yılında Ankara, Polatlı‘da doğmuştur. İlkokulu Polatlı’da okudu. Ortaokulu ve liseyi de Polatlı’da bitirdikten sonra üniversitede işletme tahsili gördü.

90’lı yılların başında Polatlı televizyonu kuruldu. Orada haber sunmaya başladı.

1996 yılında TGRT Ankara Haber Bürosu’nda polis-adliye, gece muhabiri olarak işe başladı. Daha sonra Reha Muhtar ekibinde Show TV Ankara Haber Bürosu’nda çalıştı. Bu sırada Ankara Kocatepe’de Aczmendilerin yaptığı eylemi çekti. Sonra haberin yazılı kısmını yapan müdürlerinin yüzünden canlı yayında Reha Muhtar tarafından Show TV’den kovuldu. İşsiz kalmışken gidip askerliğini yaptı.

2000 yılında Kanal 7’ye geçerek “Bu Kadar Olur” diye bir “reality show”, “İskele Sancak” programı’nı ve Ahmet Hakan‘ın yerine ana haberi sunmaya başladı. 7 yıl bu görevine devam etti. Daha sonra 12 Nisan 2013 tarihinde Habertürk‘de çalışmaya başladı. Eski spikerlerden Jülide Gülizar‘dan diksiyon ve spikerlik üzerine dersler aldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...