Tgrt Haber
20 Nisan 2022 15:22 - Güncelleme : 20 Nisan 2022 15:33

Bella Hadid’in ‘teravih treni’ paylaşımı ses getirdi! Camiye hediye yağmuru başladı

İstanbul’da Hacı Osman Torun Camii imamının çocuklara namazı sevdirmek için beraber oynadığı ‘Teravih treni’ oyununun görüntüleri, Filistin için İsrail’e ses yükselten ünlü manken Bella Hadid’in de dikkatini çekti. Hadid, sosyal medyada büyük takdir toplayan o anları Instagram hesabından paylaştı.

Bella Hadid’in ‘teravih treni’ paylaşımı ses getirdi! Camiye hediye yağmuru başladı

İstanbul 5. Levent’te bulunan Hacı Osman Torun Camii imamı Mahmut Eroğlu'nun çocuklara namazı sevdirmek için beraber oynadıkları ‘teravih treni’ oyununun görüntüleri sosyal medyada büyük takdir topladı.

‘Teravih treni’ oyunun görüntüleri Filistin için İsrail’e ses yükselten dünyaca ünlü Bella Hadid’in de dikkatini çekti. Hadid, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

ÇOCUKLARA HEDİYE YAĞMURU

Hadid'in yaptığı paylaşım sonrası cami dolup taşmaya, sadece 5. Levent'ten değil İstanbul'un her yerinden aileler çocuklarını bu camiye getirmeye başladı. Türkiye’nin dört bir yanından da Hacı Osman Torun Cami’ye çocuklar için hediye gönderiliyor. Kimileri çocuklar için camiye çikolata, cips, dondurma gönderiyor, kimileri de minikler için oyuncak yolluyor.

INSTAGRAM’DA FİLİSTİN SANSÜRÜ

Öte yandan Hadid, İsrail'in Filistin'e zulmünü her fırsatta Instagram'da takipçileriyle paylaşıyor, Filistin'e desteğini açıklıyordu. Son olarak İsrail polisinin, Filistinlilere Mescid-i Aksa'daki saldırısına ilişkin bir paylaşım yapan Hadid, Instagram'ın sansürüne maruz kaldığını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bal21 Nisan 2022 04:32

Gerçek İmanın kimde olduğunu Ancak Rabbim bilir hellal osun sana hadidi

Sonraki Haber Yükleniyor...