Tgrt Haber

Hadise soyadı gibi açıkgöz çıktı: KDV indirimi için 40 milyona aldığı evi annesinin üstüne yaptı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2022 11:17 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 12:03
Hadise soyadı gibi açıkgöz çıktı: KDV indirimi için 40 milyona aldığı evi annesinin üstüne yaptı!
magazin,

Çalkantılı hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İş insanı Mehmet Dinçerler’den ayrıldıktan sonra yeni bir ev satın almaya kalkan Hadise, bu evi İstanbul Yeniköy’de buldu. 40 milyon değerindeki yalı dairesini alan Hadise’nin yabancılara tanınan KDV indirimden yararlanmak için evi annesinin üzerine yaptığı öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Hadise, özel hayatı kadar kazancıyla da gündemden düşmüyor. Son dört ayda 30 milyon TL kazandığı iddia edilen ünlü şarkıcı, 40 milyon değerindeki yalı dairesini alırken KDV’den muaf tutuldu. Daha önce de Belçika’ya şirket açtığı ve Türkiye’ye değil, Belçika’ya vergi ödediği bilinen Hadise, bu kez de KDV indiriminden yararlanmak için yeni aldığı yalısının tapusunu annesinin üzerine yaptı.

HADİSE’NİN VERGİ UYANIKLIĞI

Şarkıcılık yaptığı Türkiye’de kazandığı milyonların vergisini Türkiye’ye ödemediği iddia edilen Hadise Açıkgöz, konser ücretini 350 bin TL'den 500 bin TL’ye çıkardı. Son olarak iki ayrı reklam anlaşması yapan Hadise’nin 22 milyon TL aldığı iddia ediliyor. Adeta para basan ünlü şarkıcı, Yılbaşı sahnesi için ise 2 milyon TL’ye anlaşma yaptı. Kazancının bir kısmıyla yalı dairesi almaya karar veren Hadise taşınmadan önce evini tadilata aldı. Ünlü şarkıcı yeni evinin tapusunu ise Belçika'da üzerine bir şirket bulunan ve Belçika vatandaşı olan annesi Gülnihal Açıkgöz'ün üzerine yaparak yabancı vatandaşlara tanınan KDV indirimi hakkından faydalandı.

Yıllar önce gündeme gelen Hadise'nin vergi ödememesiyle ilgili menajeri şu açıklamayı yapmıştı: "Hadise, çifte vatandaş. Vergisini diğer vatanı Belçika'ya ödemesi normal. Kendisinin şirketi orada olduğu için tabii Belçika'ya vergi öder."

Hadise soyadı gibi açıkgöz çıktı: KDV indirimi için 40 milyona aldığı evi annesinin üstüne yaptı!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...