Tgrt Haber

Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'in eski hali şoke etti: 'Evrim geçirmiş'

30 Ocak 2022 21:55
Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'in eski hali şoke etti: 'Evrim geçirmiş'
hadise,mehmet dinçerler,mehmet dinçerler eski hali,yüzük,magazin

Son zamanların en çok konuşulan çifti Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evlilik haberinin ardından sosyal medya bu sefer Mehmet Dinçerler'in eski haliyle sallandı. Kilolu haliyle görenleri şoke eden Mehmet Dinçerler için 'Evrim geçirmiş' yorumları yapıldı.

Hadise ile evlilik yolunda olan Mehmet Dinçerler’in gençlik yıllarına ait bir fotoğrafı sosyal medyada olay oldu. Dinçerler’in eski halini gören takipçileri ‘Evrim geçirmiş’ yorumunda bulundu.

YÜZÜK KRİZİ

Son zamanların en çok konuşulan çifti Mehmet Dinçerler ve Hadise en son 3 milyon değerindeki yüzükle sosyal medyada viral olmuştu.

Şirketin ikinci kuşak temsilcisi konumundaki Mehmet Dinçerler'in, şarkıcı Hadise'ye aldığı 3 milyon değerindeli yüzüğü aile içerisinde krize neden oldu. Av. Şenoğlu "Hadise'ye 40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin" dedi. 

Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'in eski hali şoke etti: 'Evrim geçirmiş'

Mehmet Dinçerler'in kardeşi Tuğba Dinçerler, geçen hafta görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Burhan Dinçerler'in avukatı ise konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

SON HALİYLE GÖRENLERİ ŞOKE ETTİ

Hadise ile evlilik hazırlığında olan Mehmet Dinçerler’in eski halini görenler tanımakta güçlük çekti. Kilolu halini gören takipçileri ise 'evrim geçirmiş' yorumunda bulundu.

İşte Mehmet Dinçerler'in eski ve yeni hali;

Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'in eski hali şoke etti: 'Evrim geçirmiş'Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'in eski hali şoke etti: 'Evrim geçirmiş'

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...