Tgrt Haber

Hamas saldırısında İsrail'deydi... DJ Mahmut Orhan yaşadıklarını anlattı! 'Çok korkutucuydu'

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
08 Ekim 2023 12:11 - Güncelleme : 08 Ekim 2023 12:17
Hamas saldırısında İsrail'deydi... DJ Mahmut Orhan yaşadıklarını anlattı! 'Çok korkutucuydu'
Mahmut Orhan,israil,gazze,Hamas

Gazze'deki sıcak çatışmada gerilim git gide yükselirken, Hamas saldırısı esnasında İsrail'de olan Ünlü Türk DJ Mahmut Orhan dün yaşadıklarını sosyal medyadan paylaştı. Orhan, Yaşadıklarım çok korkutucuydu" ifadelerini kullandı.

Dün Hamas'ın silahlı gücü El-Kassam Tugayları'nın İsrail'e 'Aksa Tufanı' operasyonu başlatmasının ardından Gazze'de her dakika sıcak anlar yaşanıyor. İsrail Devlet Başkanı Netanyahu, savaş ilanı vermesiyle bombaların ardı arkası kesilmiyor.

Bölgede siren sesleri, alevler ve dumanlar yükselirken, Ünlü Türk DJ Mahmut Orhan da yaşananlara şahit oldu.

Konser için İsrail'e giden Orhan, dün saldırı esnasında korku dolu anlar yaşadı. Hayranları, müzisyenin sağlık durumunu merak etmeye başlarken, Orhan sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"TÜRKİYE'YE DÖNÜYORUZ"

Mahmut Orhan, Instagram hesabından açıklama yaptı. Orhan, "Biz iyiyiz ve Türkiye’ye dönüyoruz. Fakat, sabahın erken erken saatlerinden beri ayaktayım. Yaşadıklarım çok üzücü ve korkutucuydu. Barışın ve huzurun kötü bir şey olduğunu söyleyemediğimiz gibi savaşın ve şiddetin de iyi bir şey olduğunu söyleyemeyiz. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan, insanı insan olduğu için severek, bizden sonra geleceklere kardeş gibi yaşamayı öğretebildiğimiz dünyadan ayrılmak istiyorum. Umarım o Dünya’da hep birlikte oluruz." dedi.

Hamas saldırısında İsrail'deydi... DJ Mahmut Orhan yaşadıklarını anlattı! 'Çok korkutucuydu'

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...