Tgrt Haber

Hande Yener sahnede önce saçını kesti sonra ağlayarak şarkı söyledi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Eylül 2022 10:27 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 10:52
Hande Yener sahnede önce saçını kesti sonra ağlayarak şarkı söyledi!
magazin,hande yener

Geçtiğimiz haftalarda İran’da başörtüsünü uygun takmadığı gerekçesiyle polisler tarafından öldürülen Mahsa Amini için sanatçılardan protestolar gelmeye devam ediyor. Son olarak Hande Yener, verdiği konser sırasında “sen ağlama” şarkısını okurken gözyaşlarına hâkim olamadı ve saçlarını keserek Mahsa Amini’ye destek vermek amacıyla saçlarını kesti.

Ünlü şarkıcı Hande Yener, son konserinde 22 yaşındaki İranlı Mahsa Amini’ye destek vermek amacıyla sahnede saçlarını kesti. Yener, tüm kadınlara özgürlük dileyerek “Sen ağlama” şarkısını okudu. Bu sırada gözyaşlarına hakim olamayan ünlü şarkıcıya sosyal medya hesaplarından da destek mesajları yağdı.

"DÜNYADAKİ TÜM KADINLARA ÖZGÜRLÜK DİLİYORUM"

Ölümü dünya gündemine oturan 22 yaşındaki İranlı Mahsa Amini için sanatçılardan farlı şekillerde tepkiler gelmeye devam ediyor. Önceki akşam Kuruçeşme’deki konseriyle hayranlarıyla buluşan Hande Yener, Mahsa Amini için şarkı söyledi ve saçlarını keserek destek verdi. Hande Yener sahnesinde şu sözlere yer vererek saçlarını kesti: "Özgürlüğü için savaşan bütün kadınlar için, hayatını kaybeden minicik kızlarınız için… Onlar daha bebekler… Onlara ve dünyadaki tüm kadınlara özgürlük diliyorum! Erkekler de bizi destekliyor. Çok teşekkür ediyorum. Biz bir arada çok mutluyuz. Çocuklarını kaybeden ailelere baş sağlığı diliyorum. Keşke saç kesmekle özgürlüklerini elde edebilseler… Bu bir simge" Bu esnada dev ekrana "Dünyadaki tüm kadınlar için özgürlük istiyoruz!" yazısı yansıtıldı.

Hande Yener sahnede önce saçını kesti sonra ağlayarak şarkı söyledi!

NE OLMUŞTU?

13 Eylül günü başörtüsünü uygunsuz şekilde taktığı iddiasıyla gözaltına alınan Mahsa Amini’nin 16 eylülde gözaltındayken öldüğü duyruldu. Bu olaydan sonra çok sayıda kadın protestocu, devlet tarafından zorunlu kılınan başörtüsünü takmadan sokaklara döküldü ve saçlarını keserek tepki gösterdi.

Hande Yener sahnede önce saçını kesti sonra ağlayarak şarkı söyledi!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...