Tgrt Haber

Hande Yener’i tezgahtarken şöhret eden Hülya Avşar’dan samimi itiraf!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2022 09:28 - Güncelleme : 27 Eylül 2022 10:03
Hande Yener’i tezgahtarken şöhret eden Hülya Avşar’dan samimi itiraf!
magazin,hande yener,hülya avşar

Konserden konsere koşan ünlü şarkıcı Hande Yener geçtiğimiz gün sahne almak için Kıbrıs’a gitmek amacıyla bindiği uçakta ünlü yıldız Hülya Avşar ile karşılaştı. Uzun uzun sohbet eden ikili birbirlerine övgüler yağdırdı. Bir moda evinde tezgahtar olarak çalışan Hande Yener’i sahnelere çıkartarak şöhret kapısını açan Hülya Avşar ise Yener’le gurur duyduğunu ifade etti.

Şimdilerde şarkılarıyla ve sahne koreografisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hande Yener, konser etkinliklerinde sınır tanımıyor. Geçtiğimiz gün Kıbrıs’ta sahneye çıkacak olan ünlü şarkıcı, bindiği uçakta Ünlü sanatçı Hülya Avşar’la karşılaştı. Uçakta uzun sohbetler eden ikili eskiyi yad etti. Hande Yener’e şöhret kapılarını açan ve Türkiye’ye tanıtan Hülya Avşar, yener için “Onunla gurur duyuyorum” dedi.

TEZGAHTARLIKTAN ŞARKICILIĞA…

Magazin dünyasının en çok konuşulan ünlülerinden olan Hande Yener, ünlülerin ziyaret ettiği bir modaevinde çalışırken hayatı değişti. Sahneye çıkmak için çok çaba sarf eden ve her gördüğü ünlüyle diyalog kurmaya çalışan Hande Yener, mağazaya Hülya Avşar’ın geldiği bir gün gözünü karartıp kendini ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın önüne attı ve şarkıcı olmak istediğini anlattı. Onu dinleyen Avşar, Hande Yener’den bir şarkı okumasını istedi. Hande Yener de Yalnızlık Senfosi'ni seslendirdi. Bu şarkı Hande Yener’in şöhret yolundaki taşları döşeyen bir şarkı oldu. Yener’e yardım eden Avşar, sahnelerle tanışmasına ve şarkı söylemesine olanak tanıyarak Hande Yener’i Türkiye’ye tanıttı.

Hande Yener’i tezgahtarken şöhret eden Hülya Avşar’dan samimi itiraf!

“SENİNLE GURUR DUYUYORUM”

İstanbul’dan Kıbrıs’a birlikte uçan Avşar ve Yener, Ercan Havalimanı’nda fotoğraf karesi paylaştı. Fotoğrafa "Bebeğimle beraber uçtuk" diyen Hande Yener'e Hülya Avşar'dan "Seninle gurur duyuyorum" yanıtı geldi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...