Tgrt Haber

Hastaneye kaldırılan Madonna taburcu edildi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
29 Haziran 2023 22:01 - Güncelleme : 29 Haziran 2023 22:04
Hastaneye kaldırılan Madonna taburcu edildi 
Madonna,yoğun bakım,hastane

Dünyaca ünlü 64 yaşındaki pop yıldızı Madonna, vücudunda oluşan enfeksiyon nedeniyle dün gece hastaneye kaldırılmıştı. Bakteriyel bir enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Madonna'nın aburcu edildiği öğrenildi. 

64 yaşındaki dünyaca ünlü sanatçı Madonna, geçtiğimiz günlerde "ciddi bir bakteriyel enfeksiyon" nedeniyle hastaneye kaldırılmış kaldırılmıştı. Birkaç gün yoğun bakımda kalan Madonna taburcu edildi. 

SAĞLIK KONTROLLERİNE DEVAM EDİLECEK

Madonna’nın evinde kendisini daha iyi hissettiği ve sağlık kontrollerinin devam edeceği açıklanırken ünlü sanatçının ertelenen konserlerinin ne zaman yapılacağı belirtilmedi.  

DÜNYA TURNESİ İPTAL EDİLDİ!

Madonna'nın menajeri Guy Oseary yaptığı Madonna'nın yoğun bakıma kaldırılması sonrası, ünlü sanatçının 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan dünya turnesinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurmuş, "Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız" açıklamasında bulunmuştu.  

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...