Tgrt Haber
10 Aralık 2021 22:34

Seren Serengil'den kötü haber: Organları iflas etmek üzere...

Zayıflamak amacıyla mide küçültme ameliyatı geçiren Seren Serengil'den kötü haber geldi. Bir süredir rahatsız olan Serengil'in sağlık durumunun giderek kötüleştiği öğrenildi.

Seren Serengil'den kötü haber: Organları iflas etmek üzere...
seren serengil,,hastalık,,kilo,

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil'in sağlık durumunun kötüye gittiği bildirildi. Zayıflama uğruna bıçak altına yatan ancak dumping sendromuna yakalanan Serengil, 43,5 kiloya kadar düşmüş ve son haliyle görenleri endişelendirmişti. Rahatsızlığı nedeniyle ağzından beslenemeyecek duruma gelen Serengil'in bir süredir damardan beslendiği ve organlarının da iflas etmek üzere olduğu öğrenildi.

 

Mide aldırma ameliyatı sonrası zayıflama hastalığına yakalanan ve kilo kaybı bir türlü önlenemeyen Seren Serengil'in karaciğer ve pankreas organlarının iflas etmek üzere olduğu, bu nedenle yeniden hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

SERENGİL'DEN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Hastanede tedavi altına alınan Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Serengil açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Merak etmişsiniz iyiyim. Aslında hastaneye yatırılmam damardan beslenme sürecimi gözlem altında sürdürmem söylendi. Ama ben sadece sabahları doktor gözetimi ve eşliğinde sadece yayın için saat izin alabildim lakin sonrası serumumu almak zorundayım çünkü ağızdan aldığım ne bir ilaç ne de bir besin emilim olmadığı için artık vücuduma yaramıyor organlarım kötü durumda.

Ameliyat olana kadar damardan beslenmeye devam edeceğim ki vücut ameliyatı kaldırsın dün gece nefes alamadım gece uykumdan uyandım lakin bugün daha iyiyim tek tek cevap veremedim durumum şimdilik bu dualarınız için iyi dilekleriniz için o kadar teşekkür ederim ki aldığım serum kadar iyi hissettiriyor insan böyle durumdayken daha çok sarıp sarmalanmak istiyor. İyi ki varsınız."

DUMPİNG SENDROMU NEDİR ?

Gastrektomi sonrasında yani mide küçültme ameliyatlarının sonrasında hastalarda sıklıkla gözlemlenen bir sağlık problemidir. Özofagus cerrahisi geçirmiş olan kişilerde de gözlemlenebilmektedir. Dumping sendromu, tüketilen besinlerin sindirilmeden hızlı bir şekilde ince bağırsağa ulaşması sebebi ile oluşmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...