Tgrt Haber

Herkes oyunculuğunu eleştirmişti! Bergüzar Korel, Hande Erçel'e sahip çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Eylül 2023 15:12 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 16:02
Herkes oyunculuğunu eleştirmişti! Bergüzar Korel, Hande Erçel'e sahip çıktı
,bergüzar korel

FOX TV ekranında başlayan, başrolünde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı Bambaşka Biri dizisi eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Armağan Çağlayan oyuncu kadrosunu eleştirirken, Bergüzar Korel Hande Erçel'e sahip çıktı.

Oyunculuk performansıyla eleştirilen Hande Erçel'in Bambaşka Biri'ndeki performansı da sosyal medyada eleştiri aldı. İlk olarak Armağan Çağlayan paylaşımıyla dikkat çekerken, oyuncu Bergüzar Korel'den Hande Erçel'e destek geldi. 

BERGÜZAR KOREL, HANDE ERÇEL'E SAHİP ÇIKTI 

Bambaşka Biri dizisi FOX TV ekranında başladı. Dizinin haikayesi kadar, oyunculuk performansları da çok konuşuldu. İzleyiciler Hande Erçel'in oyunculuğunu eleştirirken, Bergüzar Korel’den Bambaşka Biri dizisinin yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada oyunculuğu eleştirilen Hande Erçel’e destek geldi. Korel paylaşımında, " İşine olan saygın, çalışkanlığın, disiplinin, güzelliğin. Canım Hande Erçel, su gibi aksın, kalbin gibi olsun yolun." notunu düştü. 

Herkes oyunculuğunu eleştirmişti! Bergüzar Korel, Hande Erçel'e sahip çıktı

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN ELEŞTİRİ GELMİŞTİ 

Savcı Leyla (Hande Erçel) ve gazeteci Kenan'ın (Burak Deniz) yaşadıkları gerilim dolu hikayeleri konu alan dizi ilk bölümüyle ekrana geldi. Armağan Çağlayan, X hesabından yaptığı paylaşımda oyuncu kadrosunu eleştirerek "Bütün parayı iki başrol oyuncusuna verince, diğer oyunculara ve prodüksiyona verecek para kalmamış sanırım" dedi. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...