Tgrt Haber
21 Kasım 2021 15:20

Hülya Avşar'ın itirafından sonra Tanju Çolak'ın eşinden flaş hamle

Hülya Avşar'ın Tanju Çolak itirafının ardından Çolak çifti arasında soğuk rüzgarlar esiyor. "Tanju'yu rehberimden silmedim" diyen Avşar kızının bu itirafına Tanju Çolak "Hoşuma gitmedi desem yalan olur" deyince Çolak'ın eşi Aysu Çolak kocasını Instagram'da takipten çıkardı.

Hülya Avşar'ın itirafından sonra Tanju Çolak'ın eşinden flaş hamle
hülya avşar,tanju çolak,aysu çolak,boşanma,telefon numarası

Hülya Avşar ile Tanju Çolak aşkının üzerinden geçen 30 yıla rağmen ikilinin karşılıklı atışmaları devam ediyor.

Avşar kızın kendisine yöneltilen bir soruya "Tanju'yu rehberimden silmedim." şeklinde cevap vermesi üzerine Çolak, "Hoşuma gitmedi desem yalan olur" cevabını vermişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu peş peşe gelen açıklamaların ardından Aysu Çolak'ın yaptığı hamle ise 'boşanacaklar' iddiasını tetikledi. 

Hülya Avşar'ın itirafından sonra Tanju Çolak'ın eşinden flaş hamle
Hülya Avşar ile Tanju Çolak çiftinin birlikteliği 3 yıl sürdü.

"HOŞUMA GİTMESİ DESEM YALAN"

1988-1991 yılları arasında aşk yaşadığı eski futbolcu Tanju Çolak ile ilgili itiraflarda bulunan Hülya Avşar'ın açıklamalarının hoşuna gittiğibi belirten Çolak, "Hoşuma gitmedi desem yalan söylemiş olurum. Kendisine saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Yine söylüyorum yaşanmışlıklar var ve herkesin saygı duyması lazım" ifadelerini kullandı.

Hülya Avşar'ın itirafından sonra Tanju Çolak'ın eşinden flaş hamle
Yaşananların ardından 33 yıl geçmesine rağmen yaptıkları açıklamalarla ikilinin ismi sık sık birlikte anılmaya devam ediyor.

EŞİNİ TAKİPTEN ÇIKARDI

Karşılıklı yapılan bu söylemlerin ardından Aysu Çolak, eşi Tanju Çolak'ı Instagram hesabında takipten çıkardı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...