Tgrt Haber
16 Ekim 2022 11:49 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 12:13

Çocukluğu Billur Kalkavan’la birlikte geçen Hülya Koçyiğit’ten ağlatan paylaşım!

Billur Kalkavan ile çocukluğundan beri birbirlerini tanıyan usta oyuncu Hülya Koçyiğit, Kalkavan’ın ölüm haberini alınca yıkıldı. Sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını paylaşan Koçyiğit’in ifadeleri sevenlerini ağlattı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Çocukluğu Billur Kalkavan’la birlikte geçen Hülya Koçyiğit’ten ağlatan paylaşım!
magazin,hülya koçyiğit,billur kalkavan

6 aydır kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'ın ölümü sanat camiasını hüzne boğdu. 59 yaşındaki oyuncu dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Haberi alan çok sayıda ünlü acılarını paylaştı. Billur Kalkavan’la özel bir bağı olan usta sanatçı Hülya Koçyiğit’ten ise duygu dolu bir paylaşım geldi.  Koçyiğit, "Güzeller güzelim, zamansız gidişine çok üzüldüm" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ TANIDIĞIM, GÜZELLER GÜZELİ BİLLURCUM”

Kalkavan'ın ölümü birlikte büyüdüğü Hülya Koçyiğit'i derinden yaraladı. Ölüm haberini aldıktan sonra Instagram hesabından Billur Kalkavan ile çocukluk fotoğrafını yayınlayan usta sanatçı, "Çok erken, çok üzücü. Çocukluğundan beri tanıdığım, güzeller güzeli Billurcum zamansız gidişine çok çok üzgünüm. O güzel yüreğin, müthiş enerjin ve dobralığınla anılarımızda yaşamaya devam edeceksin. Sevenlerinin ve yakınlarının başı sağ olsun. Nurlar içinde uyuman dileğiyle" paylaşımında bulundu. 

Çocukluğu Billur Kalkavan’la birlikte geçen Hülya Koçyiğit’ten ağlatan paylaşım!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...