Tgrt Haber
12 Ekim 2022 09:36 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 10:25

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan evlendi: Nikah sırasında “Hayır “diye bağıran Tatlıses olay oldu!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, dün akşam Levent Dörter ile dünya evine girdi. İstanbul'daki lüks bir otelde gerçekleşen düğünde Dilan Çıtak, üç farklı gelinlik giydi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğün töreninde İbrahim Tatlıses’in şakası geceye damga vurdu.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan evlendi: Nikah sırasında “Hayır “diye bağıran Tatlıses olay oldu!
,ibrahim tatlıses,dilan çıtak

Dilan Çıtak Tatlıses, 8 yıldır beraber olduğu Levent Dörter ile dün akşam dünya evine girdi. Üç farklı gelinlik değiştiren Dilan’ın ilk giydiği gelinliğin tasarımı kendisine aitken, ana gelinliği ünlü İsrailli tasarımcı Liz Martinez tarafından kendisine hediye edildi. After Partide ise Cihan Nacar imzalı gelinlikle geceye devam eden Dilan Çıtak Tatlıses’in düğününe çok sayıda ünlü akın etti.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan evlendi: Nikah sırasında “Hayır “diye bağıran Tatlıses olay oldu!

“İBRAHİM TATLISES’İN “HAYIR” DİYE SESLENMESİ DAVETLİLERİ GÜLDÜRDÜ”

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses dün akşam görkemli bir törenle evlendi. Vintage tarzı düğün tasarımında pastel tonlar hakimdi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tarafından kıyılan nikahın şahitleri Tan Taşçı, Erhan Bayrak ve ünlü prodüktör Polat Yağcı oldu. Oktay Kaynarca, Demet Akalın, Tan Taşçı, Berkay, Baha, İdo, Fatih Ürek gibi ünlü isimlerin katıldığı düğün töreni, sabahın ilk ışıklarına dek süren after party ile son buldu. Nikah kıyılırken Belediye Başkanı Muammer Keskin’in gelin Dilan Tatlıses’e sorduğu “Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusuna İbrahim Tatlıses’in “Hayır” diye seslenmesi ise davetlileri kahkahaya boğdu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...