Tgrt Haber
29 Ağustos 2022 08:26 - Güncelleme : 29 Ağustos 2022 08:38

İbrahim Tatlıses’ten kaza yerine koşan Ahmet Tatlıses’e çok sert sözler! 

Bodrum’da geçtiğimiz gün kaza trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses’in yardımına ilk koşanlardan biri de uzun zamandır küs olduğu Ahmet Tatlıses oldu. Kaza yerinde ve hastanede babasını yalnız bırakmayan Ahmet Tatlıses ile İbrahim Tatlıses arasında buzlar eridi mi? sorusu kafalarda kalırken İbrahim Tatlıses’ten zehir zemberek açıklamalar geldi. 

İbrahim Tatlıses’ten kaza yerine koşan Ahmet Tatlıses’e çok sert sözler! 
İbrahim Tatlıses,ahmet tatlıses,kaza,bodrum,konser

70 yaşındaki ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde Bodrum-Yalıkavak yolunda trafik kazası geçirdi. Kazanın etkisi ile şarampole yuvarlanan araçta 2 saat mahsur kaldıktan sonra çıkarılan Tatlıses daha sonra ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

AHMET TATLISES BABASININ YARDIMINA KOŞTU

Kaza haberini duyan ve aralarında uzun zamandır küslük bulunan Ahmet Tatlıses haberi alır almaz babasının yanına koştu. Ekipler ile çalışmalara destek veren Ahmet Tatlıses, babasını ayrıca hastanede de yalnız bırakmadı.

AKŞAM KONSERE ÇIKTI

İbrahim Tatlıses'in ayak tarak kemiklerinde kırıklar oluştuğu belirtilirken akşam saatlerinde taburcu olan İbrahim Tatlıses soluğu konser sahnesinde aldı.

İBRAHİM TATLISES’TEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Oğlu Ahmet Tatlıses ile barıştığı yönündeki iddialar hakkında Bilal Özcan'a konuşan İbrahim Tatlıses şunları söyledi:
''Ben elimi öptürmem kimseye. Barış marış olmadı. Kimseyle barışmadım. Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik. Kahvaltıda neredeydi? Hala barış diyor… Artist artist… Geldi, numarasını yaptı gitti.''

AHMET TATLISES: KOŞA KOŞA YANINA GİTTİM

Babasını hastanede ziyaret eden Ahmet Tatlıses, hastane önünde bekleyen gazetecilere "Polat Yağcı beni aradı, olay yerine gittim. Durum bayağı kötüydü. İtfaiye ekipleri çalışıyordu. Şimdi yanından çıktım, doktorlarla görüştüm. Sağlık durumu gayet iyi, gerçekten büyük bir kaza. Çok iyi bir şekilde çıktı, diğer yaralı arkadaşlar da aynı şekilde. Allah'ın takdiri, buna da şükür. Allah korusun kendilerini. Doktorlarla görüştükten sonra sahneye çıkabilir. Doktorlar öyle söyledi. Polat aradığında koşa koşa yanına gittim. İnsanın yüreğine oturuyor. Aracın yanına kadar girdim. Rabb'im bir daha yaşatmasın" açıklamasında bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...