Tgrt Haber
12 Kasım 2021 11:41

Icardi serveti ne kadar? Icardi eşi Wanda Nara'ya neden servetini devretti?

PSG'nin forveti Mauro Icardi özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz ay aldattığı eşi Wanda Nara ile barışmıştı. Icardi servetini karısı Nara’ya devretti. Peki Icardi serveti ne kadar? Wanda Nara Icardi’nin servetiyle ne yapabilir? Wanda Nara kimdir?

Icardi serveti ne kadar? Icardi eşi Wanda Nara'ya neden servetini devretti?
Icardi,PSG

Paris Saint Germain'in dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, defalarca aldattığı eşiyle barıştıkları haberini geçtiğimiz ay duygusal bir mesajla duyurmuştu. 28 yaşındaki Icardi eşiyle paylaştığı fotoğrafına ''Bu güzel aileye güvenmeye devam ettiğin için teşekkür ederim. Seni seviyorum. Sevdiklerini incitmek ne kadar acı veriyor.'' notunu yazdı. Icardi şimdi de servetinin tamamını eşi Nara’ya devretti. İşte Icardi’nin toplam serveti. 

ICARDİ SERVETİ NE KADAR? 

Mauro Icardi Paris Saint-Germain'de forma giyiyor. Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Icardi futbol ve magazin dünyasına ‘’Icardi servetini eşi Wanda Nara’ya devretti’’ haberiyle düştü. 28 yaşındaki Arjantinli Icardi, 2050 yılına kadar tüm mal varlığını eşi Wanda Nara'ya devretti. Mauro Icardi, sahip olduğu tüm varlıkların yanı sıra mevcut ve gelecekteki tüm sözleşmelerin haklarını da Wanda Nara'ya bıraktı. Icardi daha önce eşini iki kere aldatmış ve boşanmaları beklenirken Wanda Nara Icardi’yi affetmişti. Icardi’nin serveti net olarak bilinmese de yıldız futbolcu 10 milyon euro maaş alıyor.

Icardi serveti ne kadar? Icardi eşi Wanda Nara'ya neden servetini devretti?

ICARDİ WANDA NARA OLAYI

Paris Saint-Germain'in Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ve model eşi Wanda Nara, ayrılmanın eşiğine geldi. Mauro Icardi 2013 yılında 34 yaşındaki Arjantinli televizyon ünlüsü Wanda Nara ile takım arkadaşı Maxi Lopez ile evli olduğu dönemde sevgili olmuştu. Takım arkadaşının eşiyle birlikte olması büyük tepkilere yol açmıştı. Icardi daha sonra evlendiği Wanda’yı China Suarez ile aldattı. Wanda Nara sosyal medya heabınüzeirnde ''Aileni mahvetttin'' mesajıpoaylaşarak Icardi'yi her yerden silmiş ve çiftin boşanacakları konuşulmuştu. Arjantinli oyuncu ve model China Suarez, Wanda Nara'nın arkadaşıydı. Icardi kendini affeden eşine tüm servetini devretti. Wanda Nara 2050 yılına kadar Icardi serveti üzerinde söz sahibi olacak. Icardi'nin Wanda Nara'dan Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi isimli iki çocuğu bulunuyor. 

WANDA NARA KİMDİR? 

Fransız devi PSG'nın yıldız futbolcusu Arjantinli Mauro Icardi'nin, eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara'yı aldattı. Icardi eşinin kendisini affetmesinin karşılığında tüm servetini Wanda Nara'ya devretti. Peki Wanda Nara kimdir? 

Wanda Nara 1986 yılında dünyaya geldi Lübnan asıllı Nara Arjantin'de doğdu. Televizyon şovlarında yer alarak başlayan kariyerine futbol menajeri olarak devam ediyor. Wanda Nara 6 Kasım 2013 tarihleri ​​arasında Maxi López ile evlendi. Nara ardından Icardi ile evlendi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...