Tgrt Haber
22 Nisan 2022 22:34 - Güncelleme : 22 Nisan 2022 22:38

İlber Ortaylı’nın dansı sosyal medyada gündem oldu! Sevilla sokaklarında döktürdü

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın İspanya’da dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Sevilla’da bir sokak müzisyenin çaldığı şarkıya dans figürü ile eşlik eden Ortaylı, o anları kendi hesabından paylaştı.

Prof. Dr. Ortaylı paylaşımını, “Kitap çalışmalarına kısa bir ara. İşbiliye diğer adıyla Sevilla sokaklarında…" notunu düştü.
Prof. Dr. Ortaylı paylaşımını, “Kitap çalışmalarına kısa bir ara. İşbiliye diğer adıyla Sevilla sokaklarında…" notunu düştü.

Yaptığı açıklamalar ile gündeme oturan ve çıkışları ile Türkiye’de çok konuşulan isimlerin başında gelen ünlü tarihçi İlber Ortaylı, kitap çalışmalarına ara vererek İspanya’ya gitti. İspanya sokaklarında eğlenceli vakit geçiren Ortaylı, Sevilla kentinde sokak müzisyenin çaldığı şarkıya ritim tuttu.

İLBER HOCA’NIN DANSI GÜNDEM OLDU

Şarkı eşliğinde flamenko dansı eden Prof. Dr. İlber Ortaylı, arkadaşları ile anın tadını çıkardı. 

https://twitter.com/ILBERORTAYLIGSU/status/1517239101354917893

Sosyal medyada büyük beğeni toplayan o anları Prof. Dr. Ortaylı paylaşımını, “Kitap çalışmalarına kısa bir ara. İşbiliye diğer adıyla Sevilla sokaklarında…" notunu düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...