Tgrt Haber
07 May 2021 19:04

İşte 'mükemmel kadın'ın tarifi

İngiltere’de bir klinikte yürütülen bir çalışmayla ‘mükemmel kadın’ tasvirini ortaya çıkardı. Daily Mail, 16 ünlü isimden esinlenerek ‘mükemmel kadını’ oluşturdu.

İşte 'mükemmel kadın'ın tarifi
Kadın,İngiltere,Daily Mail,Mükemmel Kadın

Estetik cerrahinin gelişmesiyle birlikte dünyada güzellik algısı da değişmeye başladı. Güzellik kavaramı kişiye göre değişse de, güzellik kavramının arayışı bitmiş değil. Estetik uzmanları güzel bir kadın oluşturmak için yeni tıbbi yöntemler geliştiriyor. Kadınların mükemmel güzelliği yakalaması için her türlü formül hesaplanıyor.

MÜKEMMEL KADIN İMAJI BİR ARAYA GELDİ

İngiltere’de estetik cerrahi hizmeti veren Transform Hospital Group uzmanları, en çok talep edilen istekleri dünyaca en ünlü isimler üzerinden listeledi. İngiltere’de Daily Mail gazetesi ‘mükemmel kadın’ imajını bir araya getirdi.

İşte 'mükemmel kadın'ın tarifi

16 ÜNLÜ İSİMDEN ESİNLENİLDİ

Mükemmel kadının özelliklerini dünyaca ünlü 16 kadından esinlenerek tasarlandı. Buna göre mükkemel kadını oluşturan isimler: Holly Willoughby, İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley, ABD’li oyuncu Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham, Emma Watson, Scarlett Johansson, İngiliz manken Cara Delevigne, Jennifer Lawrence, Beyonce, Margot Robbie, Cameron Diaz,  Lily James, Angelina Jolie ve Anne Hathaway.

Tuna Öztunç Dünyada Bugün'de yorumladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...