Tgrt Haber

Jim Carrey’den Will Smith çıkışı: 200 milyon dolarlık dava açardım

31 Mart 2022 09:38 - Güncelleme : 31 Mart 2022 09:46
Jim Carrey, Will Smith'in ödül aldıktan sonra ayakta alkışlanmasına ise 'Midemi bulandırdı' ifadelerini kullanırken Hollywood'ı 'omurgasız' olarak nitelendirdi.

ABD'de Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, Oscar Ödülleri töreninde sunucu Chris Rock'ın eşi hakkında söylediği sözler sonrası ünlü komedyen Rock’a tokat atan Will Smith'in salondan ayrılmasının istendiğini ancak oyuncunun bunu reddettiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Jim Carrey ise yaşanan olaya tepki göstererek Will Smith’in tutuklanması gerektiğini ifade etti. Carrey ayrıca, “Bana yapılsaydı o günün sabahı Will'e 200 milyon dolarlık dava açtığımı duyururdum” ifadelerini kullandı

Jim Carrey, Will Smith'in ödül aldıktan sonra ayakta alkışlanmasına ise 'Midemi bulandırdı' ifadelerini kullanırken Hollywood'ı 'omurgasız' olarak nitelendirdi.

94. Akademi Ödülleri töreninde eşi eşi Jada Pinkett Smith'e yaptığı şaka nedeniyle komedyen sunucu Chris Rock'ı tokatlayan Will Smith’e tepkiler sürüyor. Akademi’nin yönetim kurulu yaşanan olay sonrası Will Smith’in olaydan sonra salondan ayrılması istendiği ancak Smith'in bunu reddettiği ifade edildi.

SMITH İHRAÇ EDİLEBİLİR

Davranış standartlarını ihlal ettiği için Smith aleyhine disiplin soruşturması başlatmak için bir araya gelen Kurul'un, siyahi oyuncunun disiplin cezasını askıya almak, oyuncuyu ihraç etmek veya diğer bir yaptırım arasında seçim yapacağı belirtilen açıklamada, yönetim kurulunun 18 Nisan'da tekrar toplanıncaya kadar Smith'in kendisini yazılı savunma hakkına sahip olduğu kaydedildi.

“HOLLYWOOD OMURGASIZ”

Willl Smith’in tokadına tepkiler sürerken dünyaca ünlü komedi oyuncusu Jim Carrey, açıklamalarda bulundu. Smith’in yaşanan olay sonrası En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almasını tasvip etmediğini belirten Carrey ayrıca ödül alındıktan sonra ayakta alkışlanması ise ‘Omurgasızca’ olarak nitelendirdi.  

“TOKAT ATAMAZ”

Ünlü oyuncu bunun seyircilerden biri yapması durumunda tutuklanabileceğine dikkat çekerek, “Benim başıma bu gelseydi bu sabah Will'e 200 milyon dolarlık dava açtığımı duyururdum çünkü bu video sonsuza kadar orada olacak. Seyirciler arasındayken bağırıp onaylamadığınızı göstermek isteyebilirsiniz ya da Twitter'da bir şeyler dersiniz, 'laf söyledi' diye sahneye yürüyüp de birinin suratına tokat atmaya hakkınız yok” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...