Tgrt Haber
25 Aralık 2021 19:56

K-pop grubu BTS Covid-19 şoku yaşıyor: 3 üyenin testi pozitif çıktı

Güney Kore kökenli pop müzik türü olan K-pop dünya çapında büyük bir takipçi kitlesi kazanmış durumda. K-pop takipçilerinin favori gruplarından olan BTS'de Covid-19 şoku yaşanıyor. Grubun söz yazarı ve rapçisinin Covid-19’a yakalandığı açıklanmıştı. Yapılan yeni açıklamada grubun 2 üyesinin daha testlerinin pozitif çıktığının duyurulmasıyla grupta Covid-19 teşhisi konulan üye sayısı 3’e yükseldi.

K-pop grubu BTS Covid-19 şoku yaşıyor: 3 üyenin testi pozitif çıktı
BTS,,Covid-19,,koronavirüs,,Güney Kore,,ABD,,konser,

Dünyanın en popüler K-pop gurplarından olan BTS'de Covid-19 alarmı verildi. Güney Kore kökenli müzik grubunda arka arkaya üyelerin testlerinin koronavirüs haberleri duyuldu. Grubun söz yazar ve rapçisinin Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından grubun 2 üyesinin daha hastalığa yakalandığı öğrenildi. 

GRUBUN 3 ÜYESİ COVİD-19'A YAKALANDI

K-pop gruplarından BTS’nin yönetim şirketi Big Hit Müzik tarafından yapılan açıklama grubun hayranlarını üzüntüye boğdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada grubun 27 yaşındaki üyesi RM lakaplı Kim Nam-joon ve 29 yaşındaki üyesi Jin lakaplı Kim Seok-jin’in Covid-19 testlerinin pozitif çıkmıştığı duyuruldu. Yedi üyesi bulunan grupta dün ise grubun söz yazarı ve rapçisi Suga’nın koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti.

2 DOZ AŞI OLDUKLARI AÇIKLANDI

Şirket, hastalığa yakalanan grubun üç üyesinin aşılanma geçmişlerini paylaştı. Açıklamada, Covid-19'a yakalanan grup üyelerinin geçtiğimiz ağustos ayında Covid-19’a karşı ikinci doz aşılarını yaptırdığı belirtildi. BTS üyelerinden RM’nin semptom göstermediğini, Jin’in ise hafif semptomları olduğunu aktarıldı. Şirket ayrıca, Jin ve RM'nin Güney Kore'ye döndükten sonra diğer grup üyeleriyle herhangi bir teması olmadığını belirtti.

YAPILAN İLK TESTLERİ NEGATİF ÇIKTI

Gruptaki Covid-19 vakaları, 2019'dan bu yanan ABD'de verdikleri ilk konserin ardından Güney Kore'ye döndüklerinde tespit edildi. BTS üyelerinin Güney Kore'ye dönüşte yapılan ilk Covid-19 testlerinin negatif çıktığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...