Tgrt Haber

Kafalar ekibine yakışmayan hareket! Çalışanını kovup bir de o anları yayınlayan fenomenlere tepki yağıyor…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Ağustos 2023 10:31 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 11:23
kafalar ekibi,youtube

Bir YouTube kanalı olan Kafalar’ın ekibinden Atakan Özyurt, son yayınlanan videolarında skandal bir olaya imza attı. Çalışanlarından birini kovması ve o anları çekerek kanalında yayınlaması sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

2015 yılında çektikleri eğlence videolarını YouTube’de yayınlayan Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin o dönem yaygın olmayan video akımıyla genç kitlenin ilgisini çekmiş ve 2017’de ise popüler olmuşlardı. Çektikleri videolar sayesinde Türkiye’de en çok izlenen YouTube kanallarından biri olan Kafalar, son videolarıyla tepki çekti. Bir çalışanını yüzlerce kişinin içinde kovan grup üyesi Atakan Özyurt’a gelen tepkiler sert oldu.

GERGİN TAVIRLARI RAHATSIZ ETTİ

Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in yönettiği Kafalar Youtube kanalında skandala imza atıldı. "Gürcistan'da 100 Lari ile bir gün geçirmek" adlı programı yayınladıkları son videoda ekibin kurucuları arasında yer alan Atakan Özyurt'un gergin tavırları herkesi rahatsız etti.

Kafalar ekibine yakışmayan hareket! Çalışanını kovup bir de o anları yayınlayan fenomenlere tepki yağıyor…

ÇALIŞANINA SİNİRLENDİ

Yemek yedikleri bir restoranda hesabı ödemeden kalktığı görülen Özyurt, çalışanının o gittikten sonra onun yerine para ödemesine sinirlendi.

"SEN DERHAL İSTANBUL' A DÖNÜYORSUN"

"Sen benim paramı mı verdin?" diye çalışanını sorguya çektiği görülen Özyurt, "Sen derhal İstanbul'a dönüyorsun. Paralarımı ver" demesi tepki topladı. Birçok kişi ekibe tepki gösterirken bazıları olayın kurgu da olsa bir insanı yüzlerce kişinin önünde rencide etmenin yanlış olduğunu ileri sürdü. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...