Tgrt Haber
21 Haziran 2022 09:17 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 09:24

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu! Kaynarca'nın rolü hayranlarını heyecanlandırdı

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosu belli oldu. Kaynarca dizide geçmişinin gizlemek zorunda olan bir askeri oynayacak.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu! Kaynarca'nın rolü hayranlarını heyecanlandırdı
Oktay Kaynarca,Dizi,Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi ile Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ardından yeni sezonda 'Ben Bu Cihana Sığmazam' isimli diziyle ekranlara dönecek.

Yakında çekimleri başlayacak olan dizinin oyuncu kadronu artık netleşmeye başlarken Kaynarca, geçmişini gizlemek zorunda kalan bir askeri oynayacak.

YAKIN DOSTUNUN EŞİNİ UNUTMADI

Kaynarca 1 Ekim 2019’da aramızdan ayrılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki rol arkadaşı, can dostu Tarık Ünlüoğlu’nun hayattayken üzerine titrediği eşiyle dizide çalışmayı özellikle istedi.

Şu günlerde “Bozkır Aslanı Celaleddin” dizisinin ikinci sezonunda rol alan usta oyuncu Gülenay Kalkan “Ben Bu Cihana Sığmazam”da Elmas karakterini oynayacak.

DİZİNİN KADROSU BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, senaryosunu Mahinur Ergun, Alican Yaraş ile Yusuf Reha Alp’in yazdığı; geçmişini gizlemek zorunda kalan ve iki farklı hayatı olan asker Cezayir'in hikayesinin anlatılacağı dizide şu oyuncular yer alıyor:

Yeni sezonda izleyici ile buluşacak olan dizinin kadrosunda Pelin Akil (Firuze), Ebru Özkan (Leyla), Işıl Yücesoy (Gülendam), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas) Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Mina Derman (Suna), Eren Vurdem (Azamet), Ali Seçkiner Alıcı (Kırban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), İnanç Konukçu (Ethem), Ragıp Savaş (Atakan), Değer Alp (Canan), Pelin Uluksar (Süheyla), Aslı Sevi (Azade), Melisa Duru Ünal (Mercan), Ömer Kurt (Kerim), Ziya Kürküt (Bekir), Burcu Binici (Meltem), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Umut Mirza (Necip) ve Selçuk Kılıç (Birkan) yer alıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...