Tgrt Haber
16 Nisan 2024 09:43 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 09:55

Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ buluştu! İki ismin verdiği poza beğeni yağdı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in oğlu Kurt Efe 2 yaşına girdi. Çiftin oğullarının doğum günü kutlamasına Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal gibi isimler katıldı. Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ’un karesine beğeni yağdı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe 2 yaşına bastı. çift açık alanda kutlama organize etti. Tanem Sivar, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı, Duygu Sarışın ve Sinem Kobal gibi ünlü isimlerin katıldığı kutlamaya Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yan yana verdiği poz damga vurdu. 

KENAN İMİRZALIOĞLU İLE KIVANÇ TATLITUĞ'UN KARESİNE BEĞENİ YAĞDI 

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe'nin 2. yaş gününde danslarıyla ilgi odağı oldu. Oğlunu sırtından indirmeyen oyuncu, gelen konuklarla da tek tek ilgilendi. Kıvanç Tatlıtuğ'un Kenan İmirzalıoğlu ile verdiği pozu Sinem Kobal, "Boys" notuyla paylaştı. 

 

Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ buluştu! İki isim çıtayı arşa çıkardı - 1. Resim

Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ buluştu! İki isim çıtayı arşa çıkardı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gelecek16 Nisan 2024 21:35

Yakışmış

Özcan16 Nisan 2024 09:51

Allah analı babalı büyütsün

Sonraki Haber Yükleniyor...