Tgrt Haber
10 May 2014 09:14

Kilo veren ünlü sunucunun bu hali çok şaşırttı

İsmi, ikinci hayatına verdiği kilolardan sonra başlayanlar arasında olan Duygu Meltem 115 kilodan 70'e düştü.

Kilo veren ünlü sunucunun bu hali çok şaşırttı
ünlü sunucu, duygu meltem, kilo veren ünlü, kilo verdi, son hali

Sabah'tan Didem Seymen'in haberine göre emlak Turu adlı programı sunan 115 kiloluk sunucu Duygu Meltem Yalçınkaya geçen yıl olduğu tüp mide ameliyatından sonra 52 bedenden 38 bedene kadar düştü. 25 yaşından beri 38 beden kıyafet giyemeyen 40 yaşındaki Yalçınkaya, yeni yayın döneminde 70 kilo olarak ekrana çıkmaya başladığında izleyicileri kendisini tanıyamadı. Aktif bir iş kadını olmasına rağmen asosyal olan Yalçınkaya zayıfladıktan sonra hayatı tamamen değişti. Gardrobu, kıyafet ve ayakkabıları baştan aşağıya yenilenen Yalçınkaya artık kendisini çok daha enerjik hissediyor.
"YENİDEN DOĞDUM"
Herkesten gizlice ameliyat masasına yatan ama çok mutlu bir şekilde hayata ikinci kez "Merhaba" diyen Yalçınkaya yaşadıklarını şu sözlerle anlatıyor: "Hayatım boyunca hiç başarılı bir şekilde Diyet yapamadım. Üçüncü gün diyeti bozardım. Bu hayatın yükünü kadınlar çekiyor. Her kadın mutlu olmayı hak ediyor. 20 kilo almayı beklemesinler, 2 kilo alınca hemen "Eyvah" demeli ve dikkat etmeliler. 2 bin bölüm yayında izleyici beni 52 beden olarak tanıyordu. Şimdi "O Duygu siz misiniz?" diye soruyorlar, inanamıyorlar. İyi ki ameliyat olmuşum. Aileme söyleseydim beni vazgeçirirlerdi o yüzden ameliyata girerken aradım. Onlar da "İyi ki ameliyat oldun" diyorlar.
EŞİM BENİ TANIYAMADI
Şimdi kendine güvenli, yerinde duramayan, alışveriş yapmayı çok seven 1 yaşında bir Duygu var. Ben yeniden doğdum. Her şeyden yiyorum ama sadece tadına bakıp bırakıyorum. Gittiğim yerlerde garsonlar beni değil ben onları yönetiyorum. Masayı meze ile donatmıyorum. Salata ve ızgaramı yiyorum. Güne mutlaka su ile başlıyorum. Bu sayede kendimi temizlenmiş ve mutlu hissediyorum. Yazın bir ay oğlum ve ben Bodrum'da tatildeydik. Eşim doğum günüme geldi. O görüşmediğimiz bir ayda 2 beden daha incelmiştim. Benim için en büyük mutluluk eşimin beni tanıyamaması oldu. "Merhaba" diyerek yanımdan geçti. Önce şaka yapıyor zannettik ama gerçekten beni tanıyamamamıştı. "Teşekkür ederim, doydum" demek benim için paha biçilemez bir duygu. Yeni hayatımda çok mutluyum. Tüm kadınlara geç kalmadan öncelikle sağlıkları ve huzurları için kilo vermelerini öneriyorum". Duygu Meltem Yalçınkaya, vücuduna yaptırdığı masajlar ve girdiği vücut şekillendirme aletleri sayesinde bıçak altına yatmadan sıkılaştığını söylüyor. Oğlu ile birlikte haftada iki gün de yüzmeye giden Yalçınkaya, biraz daha sıkılaştıktan sonra estetik olup olmamaya karar verecek. Kilo verdikten sonra kendisine yayında bunun nasıl bir duygu olduğunu soranlara ise canlı yayına 40 kiloluk patates çuvalı getirerek yanıt verdi. "İşte böyleydim" diyerek 3 kişinin zorla taşıdığı patatesleri gösteren Yalçınkaya şimdi en çok alışveriş merkezine gitmeyi seviyor. Eskiden sadace 1-2 büyük beden mağazasından alışveriş yaparken şimdi istediği her mağazada 38 beden kıyafetleri denerken sevinç çığlıkları atıyor. Tek istediği 38 beden halini sağlıklı bir şekilde koruyabilmek. 

SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...