Tgrt Haber
14 Aralık 2021 14:20

3 defa kaldı, dördüncüde geçti: Kim Kardashian avukat oluyor

ABD'li dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian 41 yaşında avukat oluyor. İlk sınavı geçtiğini açıklayan Kardashian avukat olma hayaline bir adım daha yaklaştığını açıkladı.

3 defa kaldı, dördüncüde geçti: Kim Kardashian avukat oluyor
Kim Kardashian,

ABD'li dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian avukat oluyor. Hayaline yaklaştığını açıklayan Kim Kardashian, ilk sınavı geçtiğini ve avukat olma hayaline bir adım daha yaklaştığını açıkladı.

AVUKATLIĞA İLK ADIM

Kardashian avukatlık hayaline bir adım daha yaklaştığını açıkladı. California eyaletinde avukat olmak için geçilmesi gereken ilk sınavı geçmeyi başardı. Heyecanını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Kardashian "Bugün aynaya baktığımda kendimle gurur duyuyorum. Bu benim için kolay bir yolculuk değildi” ifadelerini kullandı.

3 defa kaldı, dördüncüde geçti: Kim Kardashian avukat oluyor

SINAVI 3 DEFA GEÇEMEDİ

Avukat olmak istediğini 2019'da duyuran Kardashian, bu sınavda daha önce üç defa başarısız olmuştu. Sosyal medyadan takipçilerine seslenen Kardashian, hedeflerinden vazgeçmemeleri tavsiyesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...