Tgrt Haber
11 Ağustos 2022 10:03 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 10:36

Kıvanç’ın yeni dizisindeki partneri belli oldu! Tahmin edildiği gibi Beren Saat değil!

Yakında çekimlerine başlanacak olan yeni dizi Kral Kaybederse’nin başrolünü, Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’in paylaşacağı konuşuluyordu. Ancak son gelen bilgiye göre Kıvanç Tatlıtuğ’un rol arkadaşı değişti. Kral Kaybederse’nin başrolü için Kıvanç Tatlıtuğ’a Serenay Sarıkaya eşlik edecek

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Kıvanç’ın yeni dizisindeki partneri belli oldu! Tahmin edildiği gibi Beren Saat değil!
kıvanç tatlıtuğ,kral kaybederse,serenay sarıkaya

Kıvanç Tatlıtuğ'un Beren Saat ile başrol oynayacağı konuşulan Kral Kaybederse dizisi için yeni bir isim ortaya çıktı. İddialara göre dizinin kadın başrolünde Serenay Sarıkaya’nın rol alacağı hatta anlaşma yapıldığı söyleniyor. Bu durumda Kral Kaybederse dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ilk kez bir projede yer alacak.

Kıvanç’ın yeni dizisindeki partneri belli oldu! Tahmin edildiği gibi Beren Saat değil!

KIVANÇ TATLITUĞ’UN YENİ PARTNERİ SERENAY SARIKAYA

Uzman Psikiyatrist Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir hastasının gerçek hikayesinden esinlenerek yazdığı Kral Kaybederse romanından uyarlanacak olan dizinin başrolü için Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’in rol alacağı konuşuluyordu. Aşk-ı Memnu’dan sonra yine aynı dizide rol alacakları iddia edilirken Tatlıtuğ’un partneri için değişikliğe gidildi. İddialar güçlü bir şekilde yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un partnerinin Beren Saat değil Serenay Sarıkaya olduğunu söylüyor. Serenay Sarıkaya’nın dizinin kadın başrolü için anlaşma imzaladığı da iddialara arasında.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...