Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sına yeni bir partner geliyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
09 Mart 2024 11:17 - Güncelleme : 09 Mart 2024 11:17
Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sına yeni bir partner geliyor

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteriyle yer alan Sıla Türkoğlu’na yeni bir partner geliyor. Heyecanın hiç eksik olmadığı diziye Doğa karakterinin yüzünü güldürecek bir karakter gelecek.

Başrolünde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Müjde Uzman'ın rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması sonrası diziden ayrılırken, yerine Ahmet Mümtaz Taylan geldi. Dizide yeni bir değişiklik yapılacak. 

KIZILCIK ŞERBETİ DOĞA'YA PARTNER GELİYOR 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Her hafta en konuşulan diziler arasında yer alan “Kızılcık Şerbeti” 7 Haziran'da final yapacak. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizide Doğa (Sıla Türkoğlu) karakterinin hikâyesinde değişikliğe giderek yeni bir partner yazdı. Önümüzdeki haftalarda dizide seyirci karşısına çıkacak olan karakter şimdiden merak konusu oldu. 

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sına yeni bir partner geliyor - 1. Resim

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sına yeni bir partner geliyor - 2. Resim

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sına yeni bir partner geliyor - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...