Tgrt Haber
09 Kasım 2021 18:54

Koronavirüs testi pozitif çıkan Hakan Ural’ın yoğun bakıma alındığı iddia edildi

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve sosyal medya hesabından rahatsızlığı nedeniyle dua isteyen Hakan Ural’ın durumunun ağırlaştığı ve yoğun bakıma kaldırdığı iddia edildi.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Hakan Ural’ın yoğun bakıma alındığı iddia edildi
Hakan Ural,koronavirüs,yoğun bakım

Ünlü sunucu Hakan Ural geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından soğuk algınlığı geçirdiğini duyurmuştu. İlerleyen günlerde durumu kötüleşen Hakan Ural hastaneye giderek PCR testi yaptırdı. Ural’ın negatif çıkan test sonucu ise bir gün sonra pozitife döndü.  Ural, “Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullanmıştı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Hakan Ural’ın yoğun bakıma alındığı iddia edildi

 

YOĞUN BAKIMA ALINDIĞI İDDİA EDİLDİ

Hakan Ural’ın testinin pozitif çıkması sonrasında tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Ural'ın sağlık durumunun kötüye gittiği ve yoğun bakıma kaldırıldığı öne sürüldü. Çift doz koronavirüs aşısı olduğu öğrenilirken yakın kaynaklardan ise herhangi bir açıklama gelmedi.

HAKAN URAL KİMDİR?

Eski manken, oyuncu ve sunucu Hakan Ural, 10 Mayıs 1967 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Anneannesi tarafından büyütüldü. Hakan Ural'ın babası şarkıcı Selçuk Ural'dır ancak 17 yaşına geldiğinde babasının velayetine geçebildi. 16 yaşında mankenlik yapmaya başlayan Hakan Ural, Yeşilçam'dan üst üste teklifler alsa da okulu nedeniyle Amerika'ya gitti, geldi. Türkiye'ye geldiğinde şarkıcı Sibel Can ile bir evlilik yaşadı, genç yaşta baba olan Hakan Ural'ın bu evlilikten bir kız, bir erkek olmak üzere 2 çocuğu var.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...